Libnet.ro
UNICEF

01:06

Adrian Nastase, intrebat ce crede despre fostii colegi din PSD: Fiecare generatie considera ca istoria incepe cu ea

Hotnews Hotnews,
 Adrian Nastase, intrebat ce crede despre fostii colegi din PSD: Fiecare generatie considera ca istoria incepe cu ea

Adrian Nastase a afirmat joi ca fiecare generatie considera ca istoria incepe cu ea, in momentul in care a fost intrebat de ziaristi, la iesirea din penitenciarul Jilava, ce crede despre fostii sai colegi din PSD. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase va fi ELIBERAT in aceasta seara. Fiul lui Nastase a ajuns la Penitenciarul Jilava

Adrian Nastase va pleca in cateva ore din Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca fostul premier sa fie eliberat conditionat, pentru ca a executat o treime din pedeapsa de patru ani.

Tribunalul Ilfov a decis ca Adrian Nastase va fi eliberat conditionat din inchisoare: Fostul premier va petrece aceasta seara cu familia sa

Fostul premier AdrianNastase va putea fi eliberat conditionat din penitenciar, au decis, joi, magistratii Tribunalului Ilfov, mentinand sentinta data si de Judecatoria Sectorului 4. A fost respinsa.

Victor Ponta, despre eliberarea lui Adrian Nastase: Ma bucur fff mult (FOTO)

Presedintele PSD Victor Ponta s-a aratat foarte bucuros dupa ce a aflat vestea eliberarii conditionate a lui Adrian Nastase. Premierul a postat pe pagina sa de Facebook mesajul Ma bucur fff mult ca.

REVISTA PRESEI: Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare

Adevarul deschide revista presei de joi cu un articol in care anunta ca Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare. Capital spune ca cifrele Guvernului cu referire la indicatorii economici difera de la un document la altul. Gandul arata cum functioneaza drona Global Hawk RQ-4 pe care NATO o construieste si la care doua firme din Romania contribuie cu realizarea de componente. Ziarul Financiar publica o analiza in care arata ce operator instaleaza cel mai repede serviciile de internet si cine primeste cele mai multe reclamatii. Evenimentul Zilei dezvaluie ca Radu Nemes spala zeci de milioane de euro prin metoda boschetarul. Wall Street anunta ca programul Prima Masina ar putea incepe la 1 octombrie. Ziare. com prezinta un articol in care se vorbeste despre Sindromul Elena Ceausescu vs. egalitatea de gen si ce sanse are o femeie la alegerile prezidentiale. Iar ProSport scrie un material in care arata cum se poate face un milion de euro in plina criza folosind Reteta Petrolul.

Tribunalul Ilfov judeca contestatia procurorilor la decizia de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase

Zi decisiva pentru Adrian Nastase. Judecatorii Tribunalului Ilfov discuta joi contestatia procurorilor privind decizia magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4, care au admis pe 23 iulie, ca Adrian Nastase.

Ponta: Ma bucur ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia sa

Premierul Victor Ponta s-a declarat bucuros, joi, la aflarea vestii ca fostul prim-ministru PSD Adrian Nastase va fi eliberat. Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia.

FOTO Ponta pe Facebook: Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia sa!

Premierul Victor Ponta a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj legat de eliberarea fostului premier Adrian Nastase din penitenciar: Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia sa!.

Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat

UPDATE - Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat. UPDATE - Procurorul DNA a cerut joi, la Tribunalul Ilfov, sa fie facuta o noua expertiza psihologica in cazul lui Adrian Nastase si a.

Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat. Sper sa putem vorbi diseara

UPDATE - Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat. Nastase asteapta acum decizia judecatorilor in Penitenciarul Jilava. UPDATE - in fata instantei, fostul premier Adrian Nastase a afirmat.

Tribunalul Ilfov judeca joi propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase

Tribunalul Ilfov ia in discutie, joi, propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare, instanta urmand sa decida definitiv daca fostul premier va fi pus in libertate. Adrian Nastase va fi dus de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Ilfov, care va lua in discutie contestatia procurorilor anticoruptie in cazul deciziei Judecatoriei Sectorului 4, prin care a fost admisa propunerea de eliberare conditionata a fostului premier, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )