Libnet.ro
UNICEF

00:07

REVISTA PRESEI: Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare

Adevarul deschide revista presei de joi cu un articol in care anunta ca Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare. Capital spune ca cifrele Guvernului cu referire la indicatorii economici difera de la un document la altul. Gandul arata cum functioneaza drona Global Hawk RQ-4 pe care NATO o construieste si la care doua firme din Romania contribuie cu realizarea de componente. Ziarul Financiar publica o analiza in care arata ce operator instaleaza cel mai repede serviciile de internet si cine primeste cele mai multe reclamatii. Evenimentul Zilei dezvaluie ca Radu Nemes spala zeci de milioane de euro prin metoda boschetarul. Wall Street anunta ca programul Prima Masina ar putea incepe la 1 octombrie. Ziare. com prezinta un articol in care se vorbeste despre Sindromul Elena Ceausescu vs. egalitatea de gen si ce sanse are o femeie la alegerile prezidentiale. Iar ProSport scrie un material in care arata cum se poate face un milion de euro in plina criza folosind Reteta Petrolul. continuă pe România Liberă

Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare. Ceilalti din lot raman dupa gratii

Fostul premier Adrian Nastase numara orele pana cand va simti din nou aerul libertatii. Magistratii Tribunalului Ilfov urmeaza sa decida definitiv, joi, daca il vor libera conditionat din inchisoare. Restul de patru condamnati care au intrat odata cu Nastase in penitenciar raman dupa gratii.

Adrian Nastase ar putea iesi astazi din inchisoare

Adrian Nastase ar putea iesi astazi din inchisoare. Tribunalul Bucuresti judeca recursul procurorilor la decizia de eliberare conditionata data de magistratii Judecatoriei Sectorului 4. Condamnat pentru.

Adrian Nastase ar putea afla astazi daca va fi liberat conditionat

Fostul premier Adrian Nastase ar putea afla joi daca va fi liberat conditionat din inchisoare. Asta pentru ca magistratii Tribunalului Ilfov sunt asteptati sa ia astazi in discutie contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei Judecatoriei Sectorului 4 de a-i reda fostului premier libertatea la doar 7 luni si jumatate de la incarcerare.

Adrian Nastase, la iesirea din inchisoare: La anul, este nevoie de alegeri parlamentare anticipate si de o lege a gratierii

Fostul premier Adrian Nastase a declarat joi, in fata Penitenciarului Jilava, ca la anul este nevoie de alegei parlamentare anticipate care sa rezolve unele probleme are in momentul de fata sunt fara.

Adrian Nastase va fi eliberat din inchisoare

Fostul premier Adrian Nastase va fi eliberat in aceasta seara din penitenciarul Jilava, unde si-a ispasit o treime din sentinta de patru ani si sase luni.

Subiectele Zilei: Romania lucreaza la sistemul NATO de supraveghere cu drone Global Hawk; Jaf de milioane de euro in cercetarea romaneasca; Cum s-au topit averile marilor oligarhi ai tarii; Lagarul sovietic ascuns. Secretele din padurea domnitorului Cant

Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare. Ceilalti din lot raman dupa gratii. Magistratii Tribunalului Ilfov sunt asteptati sa se pronunte pe cererea. Pandemiile care au decimat populatia lumii. Cate victime au facut cei mai periculosi virusi din istorie. Din pacate, unele boli continua sa isi ceara si in zilele.

Adrian Nastase a fost eliberat conditionat din inchisoare/ Fiul lui Nastase: Vom merge la Cornu

Adrian Nastase a iesit, joi seara, din penitenciar, fiind intampinat de cei doi fii ai sai, el declarand presei ca a ramas acelasi, ca ultimii ani l-au intarit si precizand ca are diverse idei extravagante, pe care insa nu le dezvaluie acum.

Adrian Nastase, intrebat ce crede despre fostii colegi din PSD: Fiecare generatie considera ca istoria incepe cu ea

Adrian Nastase a afirmat joi ca fiecare generatie considera ca istoria incepe cu ea, in momentul in care a fost intrebat de ziaristi, la iesirea din penitenciarul Jilava, ce crede despre fostii sai colegi din PSD.

VIDEO Adrian Nastase a iesit din penitenciar: Am primit o oferta de la un guvern strain. Ar fi nevoie la anul de alegeri anticipate

Fostul premier Adrian Nastase a iesit joi seara din penitenciarul Jilava, dupa ce justitia a decis sa fie eliberat conditionat, afirmand ca are o oferta de a lucra pentru un guvern strain si pledand pentru alegeri anticipate in 2015, avand in vedere nevoia de profesionalizare a Parlamentului.

VIDEO UPDATE Adrian Nastase a fost eliberat conditionat din inchisoare. Decizia este definitiva

Tribunalul Ilfov a decis eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase. Decizia este definitiva. Fostul premier isi va petrece seara in sanul familiei, sustine avocatul sau, Ioan Cazacu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )