Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victor Ponta, despre eliberarea lui Adrian Nastase: Ma bucur fff mult (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre eliberarea lui Adrian Nastase: Ma bucur fff mult (FOTO)

Presedintele PSD Victor Ponta s-a aratat foarte bucuros dupa ce a aflat vestea eliberarii conditionate a lui Adrian Nastase. Premierul a postat pe pagina sa de Facebook mesajul Ma bucur fff mult ca. continuă pe B1

Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat

UPDATE - Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat. UPDATE - Procurorul DNA a cerut joi, la Tribunalul Ilfov, sa fie facuta o noua expertiza psihologica in cazul lui Adrian Nastase si a.

Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat. Sper sa putem vorbi diseara

UPDATE - Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat. Nastase asteapta acum decizia judecatorilor in Penitenciarul Jilava. UPDATE - in fata instantei, fostul premier Adrian Nastase a afirmat.

Dan Voiculescu se bucura de eliberarea lui Adrian Nastase: Nu-i da romanului cat poate sa duca

Dan Voiculescu se bucura pentru eliberarea fostului premier Adrian Nastase, potrivit unei postari scrise joi pe blogul presedintelui fondator al PC. Adriane, ma bucur mult pentru tine si familia ta. O vorba.

Dan Voiculescu se bucura de eliberarea lui Adrian Nastase: Dictatura se apropie de final, vor fi multe de construit in tara

Dan Voiculescu se bucura pentru eliberarea fostului premier Adrian Nastase, potrivit unei postari scrise joi pe blogul presedintelui fondator al PC. Adriane, ma bucur mult pentru tine si familia ta. O vorba.

Victor Ponta, despre oamenii regimului Basescu: Toti au pretins ca sunt Mandela, ei fiind de fapt Monica Macovei

Toti au pretins ca sunt Mandela, ei fiind de fapt Monica Macovei, a afirmat premierul Victor Ponta, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, comentand astfel atitudinea clasei politice apropiata.

Victor Ponta, despre comentariile facute de Mirel Palada: I-am spus ca nu sunt de acord cu modul in care se exprima, urmeaza sa decida daca poate sa respecte anumite standarde

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, comentand ultimele declaratii facute de purtatorul de cuvant al Guvernului la adresa presei, ca i-a comunicat acestuia ca nu este de acord cu modul in care se exprima.

Dan Voiculescu, mesaj pe blog pentru Adrian Nastase: Ma bucur mult pentru tine si familia ta

Dan Voiculescu se bucura pentru eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase. Omul de afaceri i-a transmis fostului premier un mesaj prin intermediul unei postari pe blog, in care ii spune ca se bucura pentru el.

Victor Ponta: Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in aceasta seara alaturi de familie

Premierul Victor Ponta a postat un scurt mesaj pe contul sau Facebook in care isi exprima bucuria fata de eliberarea conditionata a fostului premier Adrian Nastase.

FOTO Ponta pe Facebook: Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia sa!

Premierul Victor Ponta a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj legat de eliberarea fostului premier Adrian Nastase din penitenciar: Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia sa!.

Ponta: Ma bucur ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia sa

Premierul Victor Ponta s-a declarat bucuros, joi, la aflarea vestii ca fostul prim-ministru PSD Adrian Nastase va fi eliberat. Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )