Libnet.ro
UNICEF

07:45

Adrian Sarbu, la Parchetul General pentru a da explicatii in dosarul in care este arestat pentru 30 de zile

B1 B1,
Adrian Sarbu, la Parchetul General pentru a da explicatii in dosarul in care este arestat pentru 30 de zile

Adrian Sarbu a ajuns luni dimineata la Parchetul General pentru a da explicatii in fata procurorilor in doarul de evaziune fiscala si instigare la delapidare in care este arestat preventiv. Adrian Sarbu a fost. continuă pe B1

Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General

Omul de afaceri Adrian Sarbu a ajuns, luni dimineata, la Parchetul General pentru a da explicatii in fata procurorilor in dosarul de evaziune fiscala si instigare la delapidare in care este arestat preventiv pentru 30 de zile, conform B1 Tv.

Adrian Sarbu, adus la Parchetul General

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost adus, azi, cu o duba a Politiei, la sediul Parchetului General, el fiind cercetat penal in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group, transmit surse din presa.

Adrian Sarbu, adus la Parchetul General

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost adus, luni, cu o duba a Politiei, la sediul Parchetului General, el fiind cercetat penal in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group, transmite Agerpres.

Citatul saptamanii: Adrian Sarbu e un businessman de doi lei, e incapabil, si-a construit singur aceasta temnita

Primul concert al lui Robbie Williams in Romania, dezvaluirile lui Andrei Gheorghe despre Adrian Sarbu, atentionarea Iulianei Tudor cu privire la parti-pris-urile legate de TVR, dar si comentariul nepotrivit al lui Mircea Badea despre moartea jurnalistului Horia Tabacu reprezinta evenimente recente. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

10 carti pentru orice CEO care vrea sa-si mentina in forma viitorul

Cartile de business sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru un antrenament util in cariera. Va propunem 10 titluri prin care sa va mentineti in forma viitorul profesional.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )