Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Zuckerman: Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a smulge din radacini coruptia. Baronii rosii ramasi din anii regimului comunist nu isi au locul in Romania moderna (VIDEO)

B1 B1,
Adrian Zuckerman: Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a smulge din radacini coruptia. Baronii rosii ramasi din anii regimului comunist nu isi au locul in Romania moderna (VIDEO)

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, a laudat Guvernul Orban, de Ziua Nationala a Romaniei, deoarece a aplicat reforme pentru restaurarea statului de drept si pentru combaterea co. continuă pe B1

Adrian Zuckerman, mesaj de Ziua Nationala: Statele Unite vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei Nationale, si a precizat ca Statele Unite vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european. Diplomatul american a avut un mesaj video in care a felicitat poporul roman pentru sarbatorirea a 102 ani de la Ziua Marii Uniri.

Adrian Zuckerman, mesaj de 1 Decembrie: SUA vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european (VIDEO)

Adrian Zuckerman, ambasadorul american la Bucuresti, a declarat, marti, ca Statele Unite ale Americii SUA) vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european. Acesta a.

PSD: Iohannis si Guvernul Orban vand romanilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca in primavara, cand le ofereau iluzia ca vor pregati spitalele tarii de lupta cu pandemia

Social-democratii au transmis ca presedintele Klaus Iohannis si Guvernul Orban vand romanilor iluzia unui vaccin anti-coronavirus si precizeaza ca miile de medici din tara stiu si ei la fel de bine ca nici n-ar avea unde sa tina un asemenea vaccin la -80 de grade, conform news. ro.

PSD, mesaj pentru Iohannis si Guvernul Orban: Vand romanilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19

Social-democratii au lansat acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban pe care ii acuza ca vand romanilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca in primavara, cand le ofereau iluzia ca vor pregati spitalele tarii de lupta cu pandemia.

Ludovic Orban: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Primul ministru, Ludovic Orban, a anuntat ca intentioneaza sa emita un act normativ prin care prevederea din Codul administrativ referitoare la acordarea pensiilor speciale ale primarilor, presedintilor si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )