Libnet.ro
UNICEF

13:45

Adrian Zuckerman transmite condoleante familiilor celor decedati in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adrian Zuckerman transmite condoleante familiilor celor decedati in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt

Ambasadorul Zuckerman, in numele Presedintelui Trump si al poporului Statelor Unite, transmite sincere condoleante familiilor celor care au pierit in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt, transmie un comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasadorul SUA transmite condoleante familiilor celor decedati in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt. Zuckerman a discutat cu premierul Orban

Amabasadorul SUA in Romania Adrian Zuckerman a transmis condoleante familiilor celor decedati in incendiul de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt in urma caruia 10 persoane au decedat. Ambasadorul a stabilit cu prim-ministrul Ludovic Orban sa asiste cu un plan de revizuire si modernizare sau reconstruire a tuturor spitalelor din tara, pentru ca o astfel de tragedie sa nu se mai intample vreodata.

AMBASADOAREA LAURENCE AUER TRANSMITE CONDOLEANTE FAMILIILOR VICTIMELOR: Exprim profunda solidaritate a Frantei

Ambasadoarea Frantei in Romania, Laurence Auer, a transmis condoleante familiilor victimelor incendiului de la spitalul judetean de la Piatra Neamt si insanatosire grabnica celor raniti, exprimand si profunda solidaritate a Frantei in aceste momente dificile.

Ambasada Rusiei transmite condoleante familiilor victimelor

Ambasada Rusiei in Romania a transmis condoleante familiilor victimelor incendiului de la Spitalul Judetean Neamt si le-a urat celor raniti insanatosire grabnica.

Patriarhul Daniel, dupa incendiul de la Piatra Neamt: Ne rugam lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati. Ce spune despre medicul erou

Patriarhul Daniel afirma, intr-un mesaj de compasiune pentru victimele incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, ca preotii se roaga lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati si pentru insanatosirea grabnica a celor raniti, intre care se afla si medicul de garda care a pus viata pacientilor sai mai presus de propria sa viata.

Colegiul Medicilor, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii!

Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii, afirma presedintele Colegiului Medicilor Daniel Coriu dupa incendiul de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Eltransmite condoleante familiilor celor 10 pacienti decedati in urma incendiului si isi exprima solidaritatea cu medicul care a suferit arsuri grave incercand sa salveze pacientii.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa incendiul tragic de la Piatra - Neamt: Sunt profund indurerat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra - Neamt: Tragedia care a avut loc la Spitalul.

Patriarhul Daniel, mesaj dupa incendiul de la ATI: Ne rugam lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati si pentru insanatosirea grabnica a celor raniti

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de condoleante sambata seara, dupa tragedia de la Piatra Neamt. Totodata, el a tinut sa il elogieze pe medicul de garda din sectia ATI, care s-a aruncat in flacari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )