Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis, prima reactie dupa incendiul tragic de la Piatra - Neamt: Sunt profund indurerat

B1 B1,
Klaus Iohannis, prima reactie dupa incendiul tragic de la Piatra - Neamt: Sunt profund indurerat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra - Neamt: Tragedia care a avut loc la Spitalul. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban si secretarul de stat Raed Arafat, sedinta de urgenta la Ministerul de Interne, dupa incendiul de la Piatra Neamt

Ministerul de Interne a activat, sambata seara, o celula de criza la care participa premierul Ludovic Orban, dar si secretarul se stat in MAI, Raed Arafat. Sedinta are loc dupa incendiul tragic de la Piatra Ne.

Prima reactie a Biancai Dragusanu, dupa ce Alex Bodi a fost ridicat de mascati. Incredibil ce a putut sa spuna

Bianca Dragusanu, aflata in Dubai, a avut o prima reactie dupa ce a aflat din presa ca fostul ei sot, Alex Bodi, este cercetat pentru proxenetism si santaj. Bianca Dragusanu a marturisit apropiatilor ca este extrem de trista si ca este alaturi cu gandul de fostul ei sot. Bianca Dragusanu, socata de ce i se .

Premierul Ludovic Orban, reactie dupa demiterea subprefectului de Sibiu: Raspunsul se poate vedea in rata de infectare cu SARS-CoV-2 inregistrata la nivelul judetului

Premierul Ludovic Orban a oferit vineri prima reactie dupa ce subprefectul de Sibiu, Rares Macrea, a fosst eliberat din functie. Premierul a precizat ca raspunsul se poate vedea in rata de infectare cu SARS-CoV-2.

Klaus Iohannis, reactie la aproape cinci ore dupa tragedia de la Piatra Neamt

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, pe pagina sa de Facebook, la tragedia produsa sambata, la Sectia ATI COVID de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde au murit 10 pacieniti si au fost raniti alti 7 oameni, in urma unui incendiu.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa Ludovic Orban si Raed Arafat

Premierul Ludovic Orban, alaturi de alti oficiali, se intrunesc sambata seara intr-o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in cadrul caruia si-au pierdut viata 10 persoane.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa si premierul

Premierul Ludovic Orban participa sambata seara la o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt unde au murit 10 persoane. Sedinta este coordonata de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu.

Prima reactie a Biancai Dragusanu, dupa ce Alex Bodi a fost trimis in spatele gratiilor. Ce a putut sa faca fosta asistenta tv

Viata lui Alex Bodi s-a schimbat enorm de mult in ultimele doua zile. Cum a reactionat Bianca Dragusanu dupa ce a auzit vestea ca fostul sot a ajuns in spatele gratiilor? Aceasta sigur se astepta ca tot cosmarul afaceristului sa se incheie. Reactiei Biancai Dragusanu la auzul vestii ca Bodi ramane dupa gratii pentru 24 .

Marcel Ciolacu, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat o plafonare a cazurilor noi de Covid-19: Pentru ca nu testati! Ajustati cifrele din pix!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca presedintele Klaus Iohannis face propaganda mincinoasa in ceea ce priveste pandemia COVID-19. Mai mult, Cioacu acuza ca plafonarea cazurilor este data de.

KLAUS IOHANNIS: Comparatia cu trimestrul ll al acestui an ne arata ca economia isi revine

Comparatia cu trimestrul ll al acestui an ne arata ca economia isi revine, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis dupa ce datele INS au indicat ca Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut cu 5,6% in trimestrul 3, pe seria ajustata sezonier, comparativ cu trimestrul anterior, iar fata de acelasi trimestru din anul 2019 economia a scazut cu 6%, atat pe seria bruta cat si pe seria ajustata sezonier, .

Klaus Iohannis a promulgat legea acum. Milioane de romani sunt vizati. Intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica plafonul pentru aplicarea cotei reduse de TVA de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 de metri patrati. Prevederile legii intra in vigoare din data de 1 ianuarie 2021. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea: TVA de .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )