Libnet.ro
UNICEF

01:06

Adriana Saftoiu ar putea fi candidatul PNL pentru Primaria Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Adriana Saftoiu ar putea fi candidatul PNL pentru Primaria Bucuresti (VIDEO)

Liberalii mizeaza pe Adriana Saftoiu pentru Primaria generala a Capitalei, potrivit unor surse. O alta optiune vehiculata pentru aceasta functie, din partea PNL, este Catalin Predoiu. Liberalii sunt. continuă pe B1

Se vehiculeaza un nou nume din PNL pentru Primaria Bucuresti. Se vorbeste de candidatura lui Catalin Predoiu

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Ludovic Orban, ar putea fi seful liberalilor din Bucuresti, Catalin Predoiu, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la Antena.

Adriana Saftoiu, candidatul PNL la primaria Capitalei - surse

Adriana Saftoiu ar putea fi candidatul PNL la Primaria Capitalei, potrivit unor informatii obtinute, marti, pe surse, din interiorul partidului. Numele presedintelui PNL Bucuresti Catalin Predoiu si al.

Surse: Adriana Saftoiu, candidatul PNL la primaria Capitalei

Adriana Saftoiu ar putea fi candidatul PNL la Primaria Capitalei, potrivit unor informatii obtinute, marti, pe surse, din interiorul partidului, transmit televiziunile de stiri.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, la DNA

Candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban, a fost chemat la DNA, scrie liberalul pe pagina sa de Facebook.

Marian Munteanu, candidatul-surpriza al liberalilor pentru Primaria Capitalei. Fostul lider al golanilor se inscrie in PNL

Este scandal la varful PNL din cauza viitorului candidat pentru primaria generala a Capitalei. Potrivit surselor din partid, Catalin Predoiu a refuzat categoric propunerea de a fi candidatul PNL, pentru ca.

Surse: Catalin Predoiu refuza sa fie candidatul PNL pentru Bucuresti si o va propune pe Adriana Saftoiu

Adriana Saftoiu este propunerea Organizatiei PNL Bucuresti pentru Primaria Capitalei, potrivit unor surse din conducerea PNL. Catalin Predoiu, seful PNL Bucuresti, a refuzat sa-si asume o candidatura la Primaria Capitalei, dupa ce Ludovic Orban, pus sub control judiciar, s-a retras din cursa.

Liberalii stabilesc marti candidatul PNL la Primaria Capitalei

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au sustinut, luni, la Parlament, o declaratie de presa, dupa anuntul retragerii din cursa electorala a lui Ludovic Orban, ei afirmand ca marti la sedinta Biroului Politic vor lua o decizie privind candidatul partidului, pentru Primaria Capitalei.

Marian Munteanu: Sunt onorat de propunerea PNL, de a candida la Primaria Bucuresti. Blaga a uitat sa aplaude

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a spus, marti, ca este onorat de propunerea pe care i-au facut-o liberalii, cu atat mai mult cu s-a declarat profund legat de.

Victor Ponta s-ar putea implica in alegerile pentru primaria Capitalei

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, senatorul Gabriela Firea, a declarat ca si-ar dori o sustinere din partea fostului lider al partidului, Victor Ponta, si ca spera ca aceasta sa vina in perioada imediat ur.

Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Aceasta numire decredibilizeaza PNL pentru ca nu este o optiune de ciolan manifesta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei. Aceasta numire de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3626 seconds )