Libnet.ro
UNICEF

17:00

Se vehiculeaza un nou nume din PNL pentru Primaria Bucuresti. Se vorbeste de candidatura lui Catalin Predoiu

Antena3 Antena3,
Se vehiculeaza un nou nume din PNL pentru Primaria Bucuresti. Se vorbeste de candidatura lui Catalin Predoiu

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Ludovic Orban, ar putea fi seful liberalilor din Bucuresti, Catalin Predoiu, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la Antena. continuă pe Antena3

Firea, dupa ce Orban a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei: Regret

Gabriela Firea a reactionat, luni, dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din calitatea de candidat al PNL la Capitala si din toate functiile din PNL, fiind urmarit penal de DNA. Regret faptul.

Ludovic Orban, intrebat daca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Raspunsul politicianului

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban s-a prezentat luni la sediul DNA din Capitala. Orban anuntase anterior ca va merge la DNA, mentionand ca nu stie motivele pentru care a fost.

DNA il cerceteaza pe Ludovic Orban, acesta s-a retras din cursa pentru Capitala

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, la iesirea de la DNA, ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Ludovic Orban, audiat de procurorii DNA, este cercetat sub control judiciar, conform Mediafax.

Ludovic Orban, inculpat pentru ca ar fi cerut 50.000 de euro de la un om de afaceri ca sa-si plateasca aparitii la TV: Imi retrag candidatura la primaria Bucuresti. Sunt pus sub control judiciar de procurori

Ludovic Orban a anuntat la iesirea de la DNA ca a fost pus sub inculpare sub control judiciar si ca, de aceea, renunta la candidatura pentru Primaria Bucurestiului. De asemenea, liberalul a spus ca isi da demisia din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si din pozitia de prim-vicepresedinte al PNL. Potrivit lui Orban, procurorii il acuza de obtinerea de foloase necuvenite in executarea functiei politice. 02: DNA arata intr-un comunicat ca Orban ar fi cerut de la un om de afaceri 50. 000 de euro in numerar pentru a remit banii unor persoane pe care le-a mentionat, cu functii de decizie in cadrul a doua posturi de televiziune, pentru a fi promovata imaginea candidatului.

Reactiile liderilor PNL dupa retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei. Cand anunta noul candidat PNL-ul

Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au declarat, luni, ca PNL se afla intr-o situatie dificila in ceea ce priveste Primaria Generala dupa Ludovic Orban, candidatul liberal pentru capitala s-a retras din cursa pentru fotoliul de primar al Bucurestiului.

EXCLUSIV Aurelia Cristea, candidat PSD la primaria Cluj: Sunt discutii pentru sustinerea unui alt candidat/ PLUS: Cum joaca grupul de la Cluj in cursa pentru primaria lui Emil Boc

Sunt discutii pentru sustinerea unui alt candidat. Acum se negociaza alianta cu grupul ALDE si in cateva zile se va face un anunt oficial, a declarat Aurelia Cristea pentru HotNews. ro. Ea nu a dorit sa comenteze care au fost argumentele care au stat la baza inlaturarii sale din cursa pentru primaria clujeana, insa, a lasat sa se inteleaga ca liderii PSD au mai comis astfel de greseli strategice si anterior. Candidatura Aureliei Cristea a fost asumata si anuntata oficial in urma cu mai multe saptamani, chiar de presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan. Cum se explica insa aceasta schimbare de candidat, de care va beneficia in primul rand Emil Boc, actualul primar, cotat oricum cu 60% in intentiile de vot?.

Cursa de 4+4 pentru primaria Constanta

Cursa pentru Primaria Constanta este una dintre cele mai dinamice din ultimii 16 ani. Dupa ce Radu Mazare si-a dat demisia si s-a retras din viata publica, nu mai putem vorbi cu siguranta de un joc al carui rezultat este dinainte stiut. Pana in prezent, opt persoane si-au anuntat intentia de a candida. Patru dintre ele fac parte din primul esalon, ceilalti patru neavand practic nici o sansa de a ocupa fotoliul de la Casa alba.

Surse: Catalin Predoiu, varianta a PNL pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Orban

Liberalii s-au reunit luni seara in sedinta, la sediul PNL Bucuresti, pentru a analiza situatia creata de retragerea din cursa electorala a lui Ludovic Orban, surse din partid precizand pentru News. ro ca o varianta luata in calcul ar fi asumarea de catre liderul filialei, Catalin Predoiu, a unei candidaturi la Primaria Capitalei.

Reactii la retragerea lui Orban. PNL cauta un alt candidat pentru Primaria Capitalei

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a afirmat luni ca gestul lui Ludovic Orban de a-si retrage candidatura la Primaria Capitalei este unul de responsabilitate si a anuntat ca discutiile despre o eventuala nominalizare se vor purta in zilele urmatoare.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, la DNA

Candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban, a fost chemat la DNA, scrie liberalul pe pagina sa de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )