Libnet.ro
UNICEF

19:31

Victor Ponta s-ar putea implica in alegerile pentru primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Victor Ponta s-ar putea implica in alegerile pentru primaria Capitalei

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, senatorul Gabriela Firea, a declarat ca si-ar dori o sustinere din partea fostului lider al partidului, Victor Ponta, si ca spera ca aceasta sa vina in perioada imediat ur. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj pentru Ludovic Orban: Dumnezeu nu-i iarta pe ticalosi

Victor Ponta reactioneaza dur dupa ce Ludovic Orban a devenit urmarit penal si a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Eu l-am iertat de mult pe Ludovic Orban/ dar Dumnezeu nu-i uita ni.

Stelian Tanase, fostul sef al TVR, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Are aerul unui pensionar prea timpuriu

Fostul sef al TVR nu are cuvinte de lauda pentru activitatea intensa de pe Facebook a fostului prim-ministru Victor Ponta, daca ar fi da ne luam dupa ultima postare de pe blogul personal. Stelian Tanase i-a adus.

Gabriela Firea: Mi-as dori o sustinere din partea lui Victor Ponta cel putin la fel asa cum am facut-o eu in campania prezidentiala

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca si-ar dori o sustinere din partea fostului lider al partidului, Victor Ponta. Mai mult, aceasta a mai precizat ca vrea ca sustnerea s.

Victor Ponta: Nu am vazut niciodata o coloana oficiala atat de mare ca a lui Iohannis

Fostul premier Victor Ponta il critica pe presedintele Klaus Iohannis acuzandu-l ca foloseste coloana oficiala in deplasari private -mai exact vizitele de la sfarsit de sfarsit de saptamana la Sibiu- si ca are o coloana oficiala foarte mare total inutila daca nu esti presedintele SUA, Rusia sau China!.

Toti suntem egali in fata legii si raspundem pentru faptele noastre. Ponta: Iohannis trebuie anchetat de DNA pentru ca a obtinut in mod fraudulos o casa in Sibiu

Numirile de noi ambasadori ai Romaniei in strainatate provoaca dezbateri aprinse in spatiul public. Victor Ponta spune ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui anchetat pentru conflict de in.

Parintii care nu-si vaccineaza copiii ar putea fi condamnati pentru rele tratamente aplicate minorului

Parintii care refuza vaccinarea copiilor ar putea fi inculpati pentru rele tratamente aplicate minorului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )