Libnet.ro
UNICEF

10:15

Aducem Basarabia Acasa- 13 mai, sau cum un italian vrea Unirea romanilor

Adevărul Adevărul,
Aducem Basarabia Acasa- 13 mai, sau cum un italian vrea Unirea romanilor

Nu mare ne-a fost mirarea cand la unul dintre punctele de colectare din Bucuresti a venit un cetatean italian dornic sa uneasca Romania cu Basarabia. continuă pe Adevărul

Aducem Basarabia Acasa - 12 mai

Si tare bucurosi am fost cand am facut totalizarea:20 499 de semnaturi stranse pana in prezent, in conditiile in care sarbatorile de Paste si mini-vacanta de 1 Mai ne-au dat planurile peste cap.

Aducem Basarabia Acasa - 11 mai

Doina a trecut Prutul pentru prima data in urma cu trei ani, fericita ca visul ei din clasa a II-a se realiza. Urmatorul deziderat pe lista personala de asteptari este reintregirea Romaniei si pentru implinirea acestuia isi dedica cea mai mare partea a timpului liber.

Aducem Basarabia Acasa -10 mai

Comunitatea Ciclism Bucuresti si Velosophy. ro s-au gandit cum pot sa ne sprijine si au creat un eveniment intitulat PEDALAM PENTRU UNIRE Comunitatea Ciclism Bucuresti si Velosophy. ro s-au gandit cum pot sa ne sprijine si au creat un eveniment intitulat PEDALAM PENTRU UNIRE!.

Macro Newsletter 13 mai 2013

Preturile de consum din Cehia si-au mentinut cresterea anuala la 1,7% in aprilie 2013, pe fondul unei cresteri lunare de 0,1%, similara celei din luna anterioara.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )