Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adversara de foc pentru Sorana Cirstea in turul II de la Australian Open. Dupa ce a castigat duelul 100% romanesc din primul tur, ea va intalni o dubla castigatoare de Grand Slam

B1 B1,
Adversara de foc pentru Sorana Cirstea in turul II de la Australian Open. Dupa ce a castigat duelul 100% romanesc din primul tur, ea va intalni o dubla castigatoare de Grand Slam

Sorana Cirstea, locul 72 mondial in tenisul feminin, are o misiunecomplicata in turul al II-lea de la Australian Open 2021, unde o va intalni pe Petra Kvitova 9 WTA). Duelul de foc va avea loc miercuri, la. continuă pe B1

Cirstea, fara mila cu Tig: Sorana, victorie zdrobitoare la Australian Open. Va avea un meci mare, in turul II

Sorana Cirstea 72 WTA) a intalnit a doua cea mai buna jucatoare din Romania, dupa clasamentul WTA, insa, pe teren, lucrurile au stat cu totul altfel.

Halep, fara timp de pierdut: Simona e in turul II de la Australian Open si stim deja cu cine va juca

Ca sa castige un nou trofeu de Grand Slam, constanteanca are nevoie de sapte victorii, in urmatoarele doua saptamani. De aceea, trebuie sa-si dozeze efortul, fara a lungi, inutil, meciurile in care porneste, clar, cu prima sansa. Exact asta a facut, astazi, Simo, in turul I de la Australian Open.

Traseu infernal pentru Simona Halep, la Australian Open. Ce adversare vor avea cele 5 romance in primul tur

Simona Halep si-a aflat traseul cu posibilele adversare de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2021. Romanca ar urma sa intalneasca tenismene foarte puternice, intr-un context nefericit. Ea.

Avertisment pentru Simona Halep inaintea Australian Open. Ashleigh Barty e in mare forma!

Lidera mondial Ashleigh Barty a castigat, duminica, turneul Yarra Valley Classic de la Melbourne.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi dupa ce a castigat duelul romanesc cu Patricia Tig

Sorana Cirstea este in turul doi de la Australian Open dupa ce a castigat fara nicio emotie, scor 6-2, 6-1, meciul disputat contra Patriciei Tig.

Adversara Simonei Halep in turul II de la Australian Open are amintiri neplacute din duelurile directe. Romanca s-a impus in toate cele 3 meciuri pe care le-au jucat pana acum

Simona Halep, a doua tenismena a lumii,s-a calificat luni in turul al II-lea de la Australian Open 2021, unde o va intalni pe australianca Ajla Tomljanovic, locul 69 mondial in tenisul feminin. Meciul va avea.

Australian Open: Programul complet al sportivelor noastre - Halep, Begu, Cirstea, Buzarnescu si Tig vor juca luni

8 februarie va fi o zi plina pentru sportivele noastre la Australian Open, conform programului anuntat de organizatori. Halep, Begu, Cirstea, Buzarnescu si Tig vor intra in scena la Grand Slam-ul de la Melbourne.

Simona Halep, calificare en-fafare in turul II de la Australian Open. Romanca a cedat doar trei ghemuri in partida cu australianca Lizette Cabrera

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, s-a calificat la pas in turul al II-lea de la Australian Open 2021, dupa o victorie facila cu australianca Lizette Cabrera 140 WTA), scor 6-2 6-1 dupa o ora de.

Victorie intr-o ora pentru Simona Halep. Start lansat pentru titlu la Australian Open

Debut in forta pentru Simona Halep la Australian Open.

Sorana Cirstea invingatoare in duelul romanesc de la Australian Open

Doua romance s-au duelat, luni, pentru calificarea in turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )