Libnet.ro
UNICEF

06:45

Traseu infernal pentru Simona Halep, la Australian Open. Ce adversare vor avea cele 5 romance in primul tur

B1 B1,
Traseu infernal pentru Simona Halep, la Australian Open. Ce adversare vor avea cele 5 romance in primul tur

Simona Halep si-a aflat traseul cu posibilele adversare de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2021. Romanca ar urma sa intalneasca tenismene foarte puternice, intr-un context nefericit. Ea. continuă pe B1

Serena Williams si-a anuntat abandonul la Yarra Valley Classic, ultima competitie inainte de Australian Open. Ce efect ar putea avea vestea pentru Simona Halep

Vesti bune pentru Simona Halep. Sportiva noastra ar putea scapa de una dintre cele mai puternice adversare de pe traseul de la Australian Open. Serena Williams 39 de ani, 11 WTA)s-a retras de la Yarra Valley Cl.

Australian Open 2021: Prima adversara pentru Simona Halep

Vineri a avut loc la Melbourne tragerea la sorti a tablourilor de competitie pentru Australian Open 2021.

S-au tras la sortitablourile de laAustralian Open! Traseu complicat pentru Simona Halep

Tragerea la sorti a primului turneu de Grannd Slam al anului, amanata cu 24 de ore din cauza unui caz de coronavirus aparut la angajat al unuia dintre hotelurile care a gazduit jucatori, a avut loc vineri dimineata.

WTA Gippsland Trophy: inca o victorie pentru Simona Halep

Dupa ce a pornit anul foarte bine la simplu victorie cu Anastacia Potapova), Simona Halep a repetat povestea si la dublu, acolo unde alaturi de Daria Gavrilova a obtinut calificarea in optimile de la Gippsland Trophy.

Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in primul tur - Mihaela Buzarnescu, meci infernal cu Bianca Andreescu

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de simplu de la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului din tenisul mondial. Simona Halep se va duela cu Lizette Cabrera beneficiara a unui wild card, locul 140 WTA). Cel mai greu meci il are, cel putin daca ne luam dupa numele adversarei, Mihaela Buzarnescu: o va intalni pe Bianca Andreescu.

Ultima ora! Simona Halep intra in izolare, iar toate meciurile de joi au fost anulate. Ce se intampla inainte de Australian Open

Noua veste pentru fanii Simonei Halep! Cunoscuta sportiva intra in izolare, iar toate meciurile programate in cursul zilei de joi au fost anulate. Ce se intampla mai exact inainte de Australian Open? Ce se intampla inainte de Australian Open? Simona Halep intra in izolare Toate meciurile programate in cursul zilei de joi de la Australian .

Meciurile de joi, de dinainte de Australian Open, anulate din cauza unui caz de COVID-19. Cu cine trebuiau sa joace Simona Halep, Begu si Cirstea

Meciurile de la turneul de la Melbourne, ultimul inainte de Australian Open, partide programate pentru joi, 4februarie, au fost anulate, dupa ce a fost depistat un caz de COVID-19 la un angajat din cadrul unui ho.

Simona Halep si secretul colaborarii cu Darren Cahill

Simona Halep vorbit la finalul partidei cu Laura Siegemund despre colaborarea cu Darren Cahill, dar si despre obiectivul inceputului de sezon: castigarea Australian Open. Momentan, locul 2 WTA este in sferturi la Gippsland Trophy.

Simona Halep, gest minunat din Australia. Mesajul pentru un roman lovit de o boala grava

Prezenta la Australian Open, Simona Halep a postat un mesaj important pe contul sau de socializare. Ce a transmis sportiva unui roman lovit de o boala grava. Ce mesaj a postat Simona Halep Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai apreciate sportive ale momentului. Are numerosi fani in intreaga lume si se bucura .

Alerta la Melbourne, inainte de Australian Open. Toate meciurile de joi sunt anulate, iar Simona Halep intra in izolare

Toate meciurile de joi de la Australian Open sunt anulate. Aproape 600 de jucatori si oficiali trebuie sa intre in izolare dupa ce un angajat al hotelului Grant Hyatt din Melbourne, unde participantii la Australian Open au stat in carantina, a fost confirmat cu COVID-19.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )