Libnet.ro
UNICEF

19:46

AEP: cati bani pot primi partidele pentru alegerile din 2016

România Liberă România Liberă,
AEP: cati bani pot primi partidele pentru alegerile din 2016

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a facut publice valorile absolute ale limitelor pentru donatii, imprumuturi si cotizatii prevazute de Legea finantarii activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, care arata ca donatiile primite de un partid politic nu pot depasi 0,025% din veniturile prevazute in bugetul de stat pe anul respectiv. Astfel, pentru anul 2016 valoarea maxima a donatiilor primite de un partid nu va putea sa depaseasca suma de 26. 450 lei. continuă pe România Liberă

Cati bani va aloca CE pentru sustinerea tarilor afectate de criza refugiatilor

Comisia Europeana a anuntat luni ca a mobilizat miliarde de euro din bugetul comunitar pentru a ajuta statele cele mai afectate de criza refugiatilor, raspunzand astfel cererii Austriei ca, dincolo de un anumit prag, cheltuielile generate de sosirea masiva a migrantilor sa fie suportate din fonduri europene, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Cati bani fac Apple, Google sau Facebook in fiecare secunda. Suma este uriasa

Gigantii secolului XXI produc intr-o secunda mai multi bani decat ar putea cineva sa consume intr-o luna, indiferent unde s-ar afla in lume, scrie Daily Mail. Apple, Alphabet, Microsoft si Facebook.

Cati bani aduce trupa Beatles orasului Liverpool

Legendara trupa Beatles continua sa aduca bani orasului Liverpool, circa 82 de milioane de lire sterline pe an. Estimarile arata insa ca suma va creste in viitor. Un studiu recent realizat de universitatile Liverpool si.

Ce rol va avea Robert Turcescu in campania PMP pentru alegerile locale

Jurnalistul Robert Turcescu nu va candida la alegerile locale din partea Miscarii Populare, dar va ajuta partidul pe partea de comunicare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )