Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cati bani va aloca CE pentru sustinerea tarilor afectate de criza refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Cati bani va aloca CE pentru sustinerea tarilor afectate de criza refugiatilor

Comisia Europeana a anuntat luni ca a mobilizat miliarde de euro din bugetul comunitar pentru a ajuta statele cele mai afectate de criza refugiatilor, raspunzand astfel cererii Austriei ca, dincolo de un anumit prag, cheltuielile generate de sosirea masiva a migrantilor sa fie suportate din fonduri europene, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

ONU cere tarilor afectate de virusul Zika sa asigure acces la contraceptie si avort

Natiunile Unite au cerut, vineri, tarilor afectate de virusul Zika, care provoaca malformatii congenitale, sa permita femeilor accesul la metode contraceptive si la avort.

Cati bani incaseaza Romania pentru participarea la EURO 2016

UEFA a anuntat, vineri, sumele de bani care vor fi primite de participantele la EURO 2016, turneul final al Campionatului European gazduit in vara acestui an de Franta.

Miting la Liceul Tudor Vianu, pentru sustinerea profesorului de matematica

Aproximativ 30 de persoane - elevi, parinti si profesori de la Colegiul Tudor Vianu din Capitala, s-au adunat in fata liceului, ca sa-si arate solidaritatea fata de profesorul de matematica despre care s-a spus ca si-ar fi pus un elev sa stea in genunchi pentru o nota mai mare la matematica .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )