Libnet.ro
UNICEF

21:15

Aeroportul Otopeni anunta noi masuri pentru pasageri incepand cu 15 mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aeroportul Otopeni anunta noi masuri pentru pasageri incepand cu 15 mai

Aeroportul International Henri Coanda se pregateste sa primeasca pasageri si anunta noi reguli pentru acestia, incepand cu data de 15 mai, conform unui comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cristian Rizea (fost PSD) anunta noi dezvaluiri pentru ,,vajnicii luptatori cu abuzurile DNA!

Prin cartea sa, volumul unu, Cristian Rizea a lansat acuzatii incredibile despre bani negri, comisio.

Modificarile de la Aeroportul Otopeni pentru pasageri, incepand de vineri

Conducerea Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti-Otopeni a decis implementarea unor modificari si masuri de protectie pentru pasagerii care vor ajunge la aeroport incepand de vineri, 15 mai, odata cu ridicarea starii de urgenta si relaxarea restrictiilor de trafic. Printre modificari se numara noi zone de debarcare, corturi de asteptare, statii repozitionate si noi reguli de imbarcare.

Lege privind unele masuri pentru combaterea COVID-19- singurul proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei de Guvern

Guvernul va avea luni, incepand cu ora 11. 00, o sedinta, pe ordinea de zi fiind un singur act normativ: Proiect de lege privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

iCCJ, noi masuri importante dupa data de 15 mai. Cum se vor desfasura procesele

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a anuntat noi masuri de acces in instanta, dupa data de 15 mai, in contextul starii de alerta privind pandemia. Odata cu reluarea activitatii instantelor,.

VIDEO Noi masuri pentru combaterea COVID-19, in stare de alerta, vor fi aprobate printr-un proiect de lege, care merge in Parlament Catalin Predoiu: Este un proiect flexibil

Premierul Ludovic Orban a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de luni, ca va fi aprobat un proiect de lege privind starea de alerta, cu noi masuri privind combaterea COVID-19, acesta urmand sa fie transmis Parlamentului. Ministrul justitiei Catalin Predoiu a spus ca masurile se cunosc, acestea fiind publicate vineri pe site-ul Ministerului de Interne. UPDATE Guvernul a aprobat proiectul de lege.

Masuri pentru pasageri pe Aeroportul Henri Coanda, dupa ce Romania iese din starea de urgenta

Romania a intrat joi in ultima zi de stare de urgenta, la doua luni de la instituirea ei prin decret , in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. incepand cu data de 15 mai, Guvernul va veni cu un nou set de reguli.

MASURI PENTRU STAREA DE ALERTA Premierul devine seful Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) va institui, incepand de maine, starea de alerta si va lua toate masurile necesare pentru apararea vietii si sanatatii cetatenilor, masuri care sunt obligatorii si sunt stabilite in baza dispozitiilor OUG 212004, a declarat premierul Ludovic Orban la inceputul sedinte de guvern de astazi, care se afla in desfasurare.

Raluca Turcan anunta prelungirea ajutorului pentru somaj tehnic pana la 1 iunie

Vicepremierul Raluca Turcan a a anuntat joi, dupa sedinta de Guvern, masuri referitoare la prelungirea ajutorului pentru somaj tehnic pana la 1 iunie, cu posibilitatea mentinerii lui in domeniile in care activitatile raman restrictionate, prelungirea concediului acordat parintiilor, program de lucru diferentiat in companiile cu peste 50 de angajati, transport gratuit pentru elevi.

Vodafone Romania anunta rezultatele financiare pentru anul fiscal 20192020

Vodafone Romania anunta principalii indicatori financiari pentru anul financiar incheiat la 31 martie 2020, potrivit rezultatelor raportate astazi de Vodafone Group Plc. Ca urmare a finalizarii procesului de achizitie a UPC Romania in data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest an includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )