Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afacerile apropiatilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA

Antena3 Antena3,
Afacerile apropiatilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA

Afacerile apropiatilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA. Directia Nationala Anticoruptie anunta ca exista un dosar deschis inca din februarie anul trecut legate de afacerile companiei Tel Drum. continuă pe Antena3

Lovitura teribila pentru Liviu Dragnea. Augustin Lazar: DNA s-ar putea sa aiba un dosar in lucru dupa ancheta Rise Project (VIDEO)

Ancheta Rise Project privind relatia Liviu Dragnea- Tel Drum ar putea reprezenta lovitura de gratie primita de presedintele PSD. Procurorul-general Augustin Lazar a declarat ca faptele descrise in materialul.

Radu Tudor: Constat ca adversarii lui Dragnea si ai PSD n-au invatat nimic

Afacerile apropiatilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA. Directia Nationala Anticoruptie anunta ca exista un dosar deschis inca din februarie anul trecut legate de afacerile companiei Tel Drum.

AFACERILE LUI LIVIU DRAGNEA DIN BRAZILIA SI LEGATURA CU TELDRUM, ANCHETATE DE DNA

Ancheta celor de la Rise Project privind afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia sunt si subiect de dosar penal la DNA. Procurorii anticoruptie au anuntat ca au in lucru un dosar penal in rem privind.

Sabin Orcan, despre anchetele privind afacerile sefului PSD in Brazilia: Ma ingrijoreaza ca in ciuda dovezilor produse de jurnalisti, DNA il acuza pe Liviu Dragnea in dosare mici

Sabin Orcan a afirmat, la postul de televiziune B1 TV, privitor la anchetele RISE Project care vizeaza afacerile presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in Brazilia, ca in ciuda numeroaselor dovezi produse de jurnalisti, DNA il are in vizor pe seful PSD doar pentru dosare mici.

EXCLUSIV Cum a ajuns fosta vila cu 11 camere din Busteni a lui Sergiu Cunescu la o firma in care asociati sunt oameni din anturajul Tel Drum. Plus: O legatura directa cu fiul lui Liviu Dragnea

Undeva pe un varf de munte se inalta pe trei nivele o vila cu 11 camere, teresa si balcoane de pe care se poate vedea excelent partia de schi din Busteni. Este o casa de vacanta detinuta de o firma care are ca actionari oameni din anturajul Tel Drum si SP Investment Management SRL, societate detinuta pana recent in proportie de 90% de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD. Dupa ce am inceput investigatiile cu afacerile fiului, toate partile sociale din firma au fost transferate pe numele lui Liviu Ilie Dragne fara a la sfarsit). Acesta are profilul unui interpus al familiei Dragnea, omniprezent in societatile la care Dragnea Jr. detine actiuni. Nici reprezentatii firmei Interfrigo, nici fiul lui Liviu Dragnea n-au putut fi contactati pana la ora publicarii anchetei pentru un punct de vedere.

Liviu Dragnea, despre scandalul din DNA: Ministrul Justitiei va trebuie sa aiba o pozitie (VIDEO)

Liviu Dragnea intervine in scandalul momentului din interiorul DNA. intrebat de jurnalisti ce parere are despre activitatea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA in contextul in care Iohannis.

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum: S-au cerut acte din Brazilia

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum.

VIDEO. Procurorul general Lazar, despre ancheta Rise Project privind legatura dintre Liviu Dragnea si TelDrum: Informatiile care apar in presa sunt verificate, insa s-ar putea sa fie vorba de dosare care sunt inregistrate si care sunt in curs

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, sustine ca informatiile care apar in presa trebuie verificate, in contextul in care jurnalistii Rise Project au prezentat, intr-o ancheta, un document care il vizeaza pe seful PSD, Liviu Dragnea, si pe care il atribuie DGIPI.

Procurorul general Augustin Lazar, despre ancheta Rise Project privind legatura dintre Liviu Dragnea si TelDrum: Evident ca informatiile care apar in presa sunt verificate, insa s-ar putea sa fie vorba de dosare care sunt inregistrate si care sunt in curs

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, sustine ca informatiile care apar in presa trebuie verificate, in contextul in care jurnalistii Rise Project au prezentat, intr-o ancheta, un document care il vizeaza pe seful PSD, Liviu Dragnea, si pe care il atribuie DGIPI.

Liviu Dragnea reactioneaza la controlul ANAF de la Rise Project: Sunt indignat. Nu am nicio implicare. Cer ca ministrul de Finante si seful ANAF sa dea explicatii publice

Liviu Dragnea a reactionat printr-un comunicat de presa la controlul unor inspectori ai ANAF la redactia Rise Project, dupa ce postarea jurnalistilor de pe Facebook a devenit virala, in care sustine ca nu are nici o implicare in aceasta descindere si ca este indignat de ceea ce se intampla. Liderul PSD cere explciatii publice de la ministrul de Finante si seful ANAF. In plus, Dragnea afirma ca are sentimentul ca se incearca compromiterea sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )