Libnet.ro
UNICEF

08:00

AFI Europe: refinantare de 220 mil. euro pentru AFI Cotroceni, in urma unui acord cu trei banci

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
AFI Europe: refinantare de 220 mil. euro pentru AFI Cotroceni, in urma unui acord cu trei banci

AFI Europe a semnat cu un consortiu de trei banci format din Deutsche Pfanbriefbank, Erste Group Bank si Raiffeisen Bank, un acord de finantare in valoare de 220 milioane de euro pentru refinantarea centrului commercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

Regina Maria: investitie de 4 mil. euro pentru extinderea retelei

Compania de servicii medicale private Regina Maria va investi in acest an 4 milioane de euro pentru extinderea retelei, dupa ce au fost deschise doua policlinici noi, in Bucuresti si Craiova, si patru puncte de recoltare si estimeaza o crestere cu 20%.

Garanti Bank imprumuta FF Group cu 4 mil. euro pentru reconstructia unei cladiri istorice

Garanti Bank a semnat un acord de finantare cu FF Group Romania fosta Elmec Romania) pentru investitia in reconstructia unei cladiri istorice aflata intr-una dintre cele mai importante zone din centrul Bucurestiului, strada Ion Campineanu. Proiectul.

Omniasig, despagubiri de peste 4 mil. euro pentru accidentul din Muntenegru de anul trecut

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solutionate si in curs de solutionare deschise in urma accidentului rutier al autocarului cu turisti romani produs in Muntenegru in iunie 2013 se ridica la peste 4,2 milioane euro, a anuntat marti Omniasig Vienna Insurance Group.

Garanti Bank imprumuta FF Group cu 4 mil. euro pentru renovarea unei cladiri istorice

Garanti Bank a semnat un acord de finantare cu FF Group Romania fosta Elmec Romania) pentru investitia in reconditionarea unei cladiri istorice aflata intr-una dintre cele mai importante zone din centrul Bucurestiului, strada Ion Campineanu.

BERD: finantare de 6,6 mil. euro pentru o companie regionala de apa si canalizare din Hunedoara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda o finantare de 30 milioane lei 6,6 milioane euro) companiei regionale Apa Prod care furnizeaza servicii de apa si canalizare in sase orase din judetul Hunedoara. Finantarea va fi.

Omniasig a platit despagubiri de peste 4 mil. euro pentru accidentul din Muntenegru de anul trecut

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solutionate si in curs de solutionare deschise in urma accidentului rutier al autocarului cu turisti romani produs in Muntenegru in iunie 2013 se ridica la.

AFI Palace Cotroceni vrea o refinantare de 220 milioane euro

Actionarii Cotroceni Park, compania care care detine mall-ul AFI Palace Cotroceni, au aprobat o hotarare de contractare a unui credit de refinantare pentru centrul comercial bucurestean, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

CNADNR are banii pentru tanara care a castigat despagubirea de 1 mil. euro in instanta

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) are banii pentru despagubirea tinerei care si-a pierdut mana dreapta in urma unui accident rutier. Compania a anuntat ca are bugetata inca din luna aprilie suma de 4,5 milioane de lei cca. 1 mil. euro - n. r. ) pentru despagubirea respectiva.

Dragnea il contrazice pe Ponta la desemnarea candidatului PSD pentru Cotroceni: Partidul trebuie sa se reuneasca in jurul unui singur candidat

Liviu Dragnea a cerut miercuri ca PSD sa desemneze direct un candidat pentru alegerile prezidentiale, presedintele executiv al partidului contrazicandu-l astfel pe seful social-democratilor, premierul Victor Ponta, care se exprimase pentru o selectie preliminara interna, cu mai multi doritori, proces in urma caruia sa fie desemnat candidatul pentru Cotroceni, pe model american.

Ajutor european de 500 milioane de euro pentru Ucraina, utilizabil pentru achizitia de gaze

Comisia Europana a anuntat marti ca a deblocat 500 de milioane de euro pentru a ajuta Ucraina sa faca fata necesitatilor sale de finantare, in special pentru achizitionarea de gaze de la companiile europene, transmite AFP.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )