Libnet.ro
UNICEF

05:00

BERD: finantare de 6,6 mil. euro pentru o companie regionala de apa si canalizare din Hunedoara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BERD: finantare de 6,6 mil. euro pentru o companie regionala de apa si canalizare din Hunedoara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda o finantare de 30 milioane lei 6,6 milioane euro) companiei regionale Apa Prod care furnizeaza servicii de apa si canalizare in sase orase din judetul Hunedoara. Finantarea va fi. continuă pe Wall-Street Ro

Regina Maria: investitie de 4 mil. euro pentru extinderea retelei

Compania de servicii medicale private Regina Maria va investi in acest an 4 milioane de euro pentru extinderea retelei, dupa ce au fost deschise doua policlinici noi, in Bucuresti si Craiova, si patru puncte de recoltare si estimeaza o crestere cu 20%.

TBI Bank a acumulat intr-un an active de 74 mil. euro, cu credite de 35,7 mil. euro, sub tinta initiala

TBI Bank, subsidiara locala a bancii TBI Bank EAD Sofia operata de grupul TBIF Financial Services, intrata pe piata in martie 2013, a ajuns dupa un an de activitate la active de 74 mil. euro, cu credite plasate de 35,7 mil. euro, sub tinta stabilita la.

Instrumente financiare CE-BEI de 24 de miliarde de euro pentru firme de cercetare si inovare

Comisia Europeana si Grupul Bancii Europene de Investitii BEI) au lansat o noua generatie de instrumente financiare ale UE si de servicii de consultanta pentru a ajuta intreprinderile inovatoare sa obtina mai usor finantare.

Administratia Strazilor Bucuresti: investitie de circa 400.000 euro pentru garduri de protectie

Administratia Strazilor din Primaria Capitalei intentioneaza sa dea 400. 000 de euro de la bugetul local pentru garduri de delimitare si protectie, care vor fi montate pe trotuarele din apropierea scolilor si alte zone, pentru siguranta circulatiei.

Peste 80 milioane euro pentru proiectele de investitii POS CCE din lista de rezerva

Ministerul Fondurilor Europene MFE), coordonatorul activitatii Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), a anuntat astazi, printr-un comunicat, ca va fi suplimentat bugetul apelului pentru proiectele de investitii mari pentru IMM-uri, ministrul de resort, Eugen Teodorovici, precizand ca, pana la sfarsitul acestei luni vor fi semnate cele 93 proiecte de investitii mari pentru IMM-uri, aflate pe lista de rezerva, cu o valoare totala nerambursabila de peste 80 milioane euro.

Investitie de 1,8 milioane euro pentru amenajarea unui terminal plecari la Aeroportul Arad

Compania brasoveana ICCO Energ va investi peste 1,8 milioane de euro in modernizarea Aeroportul din Arad, lucrarile constand in extinderea aerogarii prin transformarea terminalului cargo in terminal de pasageri.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )