Libnet.ro
UNICEF

07:15

Aflat in arest, Ronaldinho este anchetat si pentru spalare de bani

Hotnews Hotnews,
 Aflat in arest, Ronaldinho este anchetat si pentru spalare de bani

Procurorii care ancheteaza cazul lui Ronaldinho, retinut in Paraguay pentru folosirea de pasaport fals, considera ca ar fi vorba si de spalare de bani implicand o femeie care l-a invitat pe fostul jucator la Asuncion. continuă pe Hotnews

Marcel Vela, apel catre fratii din diaspora: Nu este bine pentru compatriotii nostri din tara sa reveniti acum acasa. Veti intra direct in carantina sau in izolare la domiciliu (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a lansat un apel catre romanii de peste hotare, indemnandu-i sa nu se intoarca in tara acum, pentru ca i-ar pune in pericol pe cei de acasa. Dragi.

Statele din G7 promit sa faca orice este necesar pentru combaterea pandemiei de COVID-19

Liderii statelor din Grupul celor Sapte G7) democratii dezvoltate ale lumii au anuntat, luni, ca se angajeaza sa faca orice este necesar in lupta cu pandemia de COVID-19, precum si ca vor lucra mai.

Franta este pregatita pentru a ajuta companiile afectate de epidemia de coronavirus

Franta este pregatita sa cheltuiasca zeci de miliarde de euro pentru a ajuta companiile sa depaseasca impactul economic al epidemiei de coronavirus, a anuntat, duminica, ministrul de Finante Bruno Le Maire.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )