Libnet.ro
UNICEF

09:15

AGENTIILE DE PRESA: China injecteaza 70 de miliarde de euro pentru a sustine economia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: China injecteaza 70 de miliarde de euro pentru a sustine economia

Banca Centrala a Chinei a redus vineri nivelul rezervelor minime obligatorii, pentru a doua oara de la inceputul anului, eliberand 550 miliarde de yuani 70,6 miliarde de euro) pentru sustinerea unei economii afectate de pandemia de coronavirus, transmit Reuters si AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana anunta investitii de 25 miliarde euro pentru combaterea coronavirusului

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anunta investitii considerabile de 25 de miliarde de euro pentru combaterea coronavirusului si precizeaza ca vor fi folosite toate instrumentele pe care Comisia le are la dispozitie pentru a se asigura ca economia Europei trece cu bine prin acest moment.

Masuri de urgenta pentru economiile UE afectate de coronavirus. Comisia Europeana aloca 37 miliarde euro pentru a lupta cu epidemia

Comisia Europeana a prezentat vineri o serie de masuri pentru a ajuta coordonat statele membre si pentru a combate impactul socio-economic al epidemiei de coronavirus. Pe langa cele 37 miliarde euro directionate in cadrul politicii de coeziune pentru combaterea crizei de coronavirus, Comisia propune masuri pentru IMM-uri, sanatate si muncitori.

Coronavirus: Italia aloca 25 MILIARDE de euro pentru atenuarea efectelor economice

Guvernul italian va aloca 25 miliarde de euro pentru a ajuta economia sa faca fata impactului epidemiei de coronavirus, a declarat miercuri premierul Giuseppe Conte, transmite Reuters.

Comisia Europeana promite sprijin de 25 miliarde euro

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat, ieri, investitii de 25 de miliarde de euro pentru combaterea epidemiei de coronavirus, precizand ca vor fi folosite toate instrumentele pe care le are la dispozitie Executivul comunitar pentru a se asigura ca economia Europei va iesi cu bine din aceasta situatie.

Coronavirus: Primaria Capitalei aloca 1 milion de euro pentru aparatura medicala si costume de protectie. Relatiile cu publicul se suspenda

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat miercuri o sedinta de indata a Consiliului General pentru alocarea din bugetul municipalitatii a circa 1 milion de euro pentru achizitionarea de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanta, DSP si IGSU. Primaria Capitalei a mai anuntat ca activitatea directiei de Relatii cu Publicul a Primariei Capitalei se suspenda timp de o saptamana. Cetatenii se pot adresa institutiei in scris, prin e-mail sau telefon.

Primaria Capitalei anunta ca vrea sa aloce un milion de euro pentru aparatura medicala si costume de protectie

Primaria Capitalei a anuntat ca vrea sa aloce un milion de euro pentru achizitia de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanta, DSP si IGSU, in contextul raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

40 milioane euro, pentru startup-uri europene de educatie, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile europene de tehnologie in domeniul educatiei edtech) vor putea obtine finantari dintr-un nou fond de investitii in valoare de 40 de milioane de euro, lansat recent.

Coronavirus. Romanii risca amenda de peste 4000 de euro pentru minciuna!

Romanii care mint autoritatile in ceea ce priveste coronvirusul risca o amenda de 20. 000 de lei 4000 de euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )