Libnet.ro
UNICEF

14:15

Masuri de urgenta pentru economiile UE afectate de coronavirus. Comisia Europeana aloca 37 miliarde euro pentru a lupta cu epidemia

Adevărul Adevărul,
Masuri de urgenta pentru economiile UE afectate de coronavirus. Comisia Europeana aloca 37 miliarde euro pentru a lupta cu epidemia

Comisia Europeana a prezentat vineri o serie de masuri pentru a ajuta coordonat statele membre si pentru a combate impactul socio-economic al epidemiei de coronavirus. Pe langa cele 37 miliarde euro directionate in cadrul politicii de coeziune pentru combaterea crizei de coronavirus, Comisia propune masuri pentru IMM-uri, sanatate si muncitori. continuă pe Adevărul

Surse: Patru cazuri de coronavirus la Comisia Europeana

Patru cazuri de coronavirus la Comisia Europeana, potrivit unor surse.

Comisia Europeana: Ajutorul financiar pentru tarile afectate de coronavirus va ajunge la 25 de miliarde de euro. Ursula von der Leyen: Vom folosi toate instrumentele pe care le avem la dispozitie

Comisia Europeana a anuntat ca va pune la dispozitia statelor membre un prim pachet de ajutor pentru lupta impotriva epidemiei de coronavirus de 7,5 miliarde de euro, in total fondurile disponibile urmand sa.

Ce masuri fiscale au luate statele afectate de coronavirus si cum ar trebui sa se protejeze Romania

Tarile afectate de epidemia COVID-19 propun stimulente fiscale pentru a sprijini economia si se impun masuri similare in Romania, este de parere Daniel Anghel, Partener coordonator servicii fiscale si juridice PwC Romania.

Comisia Europeana, masuri in lupta contra coronavirusului. COVID-19 e o urgenta majora in materie de sanatate publica si un soc economic

Comisia Europeana a prezentat vineri o serie de masuri menite sa atenueze impactul socioeconomic al pandemiei de coronavirus, raspunsul fiind unul coordonat la nivel european. COVID-19 este o urgenta majora.

Raed Arafat anunta adoptarea unor masuri noi pentru evitarea raspandirii epidemiei cu coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat marti seara, ca autoritatile pregatesc noi masuri de precautie prin care sa limiteze raspandirea epidemiei de coronavirus, in contextul in care Romania a ajuns sa aiba in prezent 29 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Ce evenimente importante vor avea loc astazi Astfel, astazi, 11 martie .

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Comisia Europeana prezinta o noua strategie industriala pentru o Europa verde, digitala si competitiva

Comisia Europeana a prezentat, marti, o noua strategie menita sa ajute industria europeana sa conduca tranzitia dubla catre neutralitatea climatica si catre pozitia de lider in domeniul digital.

Comisia Europeana va reduce obligatiile companiilor aeriene. Avioanele zburau goale, din cauza coronavirusului

Comisia Europeana a decis sa reduca obligatiile impuse companiilor aeriene de a continua sa opereze zboruri, pentru a-si pastra sloturile, chiar daca nu au pasageri. Masura vine dupa ce au aparut numeroase imagini cu avioane goale din cauza coronavirusului, care zburau oricum, din cauza legislatiei.

TrueStoryProject: Se impune un CSAT pe plan national si un Fond European de Urgenta pentru criza economica

Coronavirus a devenit o criza globala cu implicatii individuale, societale, economice si politice scrie True Story Project, care atrage atentia asupra faptului ca CSAT ar trebui sa analizeze si sa recomande solutii pentru continerea acestei crize, cu precadere in perioada sarbatorilor pascale, dar si pe termen mediu.

Noi masuri de ajutorare a statelor afectate de coronavirus. Anunt oficial al Comisiei Europene

Comisia Europeana a emis un comunicat de presa prin care anunta ca va pune la dispozitia statelor membre un prim pachet de 7,5 miliarde de euro si un total de 25 de miliarde de euro pentru sprijinul economiilor care sufera din cauza coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )