Libnet.ro
UNICEF

21:15

Agricultura romaneasca a consemnat in 2015 una dintre cele mai mari scaderi a veniturilor reale din UE

Adevărul Adevărul,
Agricultura romaneasca a consemnat in 2015 una dintre cele mai mari scaderi a veniturilor reale din UE

Venitul real al lucratorilor din agricultura a scazut in Romania, conform Oficiului european de statistica, Eurostat, cu 19,2% in 2015, comparativ cu 2014. La nivelul UE acest indicator s-a depreciat cu 4,3%. continuă pe Adevărul

Facebook putea salva una dintre cele mai mari retele sociale, dar aceasta n-a vrut

Inainte de Facebook, discutam de cu totul alte retele sociale. Una dintre acestea putea fi salvata fix de Facebook, dar a refuzat achizitia.

Una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Banat, condamnata la 5 ani de inchisoare pentru legaturi cu mafia din Strehaia. Sentinta nu este definitiva

Tribunalul Mehedinti a emis, miercuri, prima sentinta in dosarul de evaziune fiscala in care au fost judecati mai multi oameni de afaceri care au avut relatii cu mafia romilor de la Strehaia. Printre cei judecati in dosar a fost si patroana lantului de farmacii Vlad, Rodica Vlad, condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu apel.

Plantele-miraculoase care ne scapa de pietrele la rinichi. Cum preparam ceaiurile care ne feresc de una dintre cele mai cumplite boli - sfaturi medicale

Pietrele la rinichi sau calculii renali sunt afectiuni tot mai des intanite care dau dureri in partea de jos a spatelui, durericare, uneori, sunt atat de puternice, incat iti taie respiratia. Ceaiurile din plante pot face minuni in cazul acestor afectiuni, mai ales daca sunt descoperite din timp.

Plantele miraculoase care ne scapa de pietrele la rinichi. Cum preparam ceaiurile care ne feresc de una dintre cele mai cumplite boli - sfaturi medicale

Pietrele la rinichi sau calculii renali sunt afectiuni tot mai des intanite care dau dureri in partea de jos a spatelui, durericare, uneori, sunt atat de puternice, incat iti taie respiratia. Ceaiurile din plante pot face minuni in cazul acestor afectiuni, mai ales daca sunt descoperite din timp.

Cele mai bune bancuri cu presedintii Romaniei

Presedintii Romaniei si-au gasit loc in folclor, devenind, rand pe rand, subiect de bancuri. Romanii au ironizat engleza lui Iliescu, relatiile lui Traian Basescu cu Emil Boc si Elena Udrea si, mai nou, stilul molcom al lui Klaus Iohannis. Va prezentam cateva dintre cele mai bune bancuri cu presedintii Romaniei.

Cum ar fi putut sa ramana relevanta cea mai populara retea sociala din anii 2000

MySpace, una dintre cele mai populare retele din anii trecuti, a avut nu una, ci doua ocazii de a cumpara Facebook. Va mai amintiti de MySpace? Daca raspunsul este nu. atunci trebuie sa va spunem ca MySpace a fost, intre anii 2005 si 2008, cea mai populara retea sociala din lume. De fapt, MySpace a [].

Locuri de munca in strainatate: Peste 2.400 de posturi, disponibile in reteaua Eures, cele mai multe in Spania

Peste 2. 400 de locuri de munca sunt disponibile in Spatiul Economic European, prin intermediul retelei europene de ocupare Eures, cele mai multe fiind in Spania, unde angajatorii cauta muncitori necalificati in agricultura.

O afectiune tot mai frecventa in randul elevilor, dar greu de diagnosticat. Ce terapie recomanda specialistii

Diagnosticarea ADHD-ului la copii este una dintre cele mai grele si complexe investigatii medicale din domeniul tulburarilor comportamentale. De obicei, ADHD este diagnosticata in perioada copilariei, in jurul varstei de 6-10 ani. La aceasta varsta, copilul manifesta neatentie in mediul scolar, precum si o hiperactivitate in colectivitate. Conform ultimelor cercetari medicale, ADHD nu isi poate avea inceputul la o varsta adulta.

Cele mai vechi marci de ceasuri

Cele mai vechi marci de ceasuri. Desi tehnologia moderna le-a umbrit din utilitate, ceasurile vor ramane mereu un accesoriu ce simbolizeaza eleganta si clasa. Unii dintre cei mai importanti producatori de ceasuri din lume fac acest lucru de sute de ani, iar titlul de cel mai vechi producator de ceasuri este disputat de mai multe companii.

Nurofenul, unul dintre cele mai vandute medicamente din Romania, interzis in Australia

Curtea Federala din Australia a decis interzicerea comercializarii Nurofenului in farmaciile din tara dupa ce au constatat ca producatorii au folosit substante identice pentru a trata tipuri diferite de durere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )