Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nurofenul, unul dintre cele mai vandute medicamente din Romania, interzis in Australia

Adevărul Adevărul,
Nurofenul, unul dintre cele mai vandute medicamente din Romania, interzis in Australia

Curtea Federala din Australia a decis interzicerea comercializarii Nurofenului in farmaciile din tara dupa ce au constatat ca producatorii au folosit substante identice pentru a trata tipuri diferite de durere. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai citite articole din istoria Wall-Street.ro

Vezi selectia celor mai citite articole din istoria Wall-Street. ro.

Unul dintre cei mai cautati criminali din lume, arestat dupa 21 de ani de cautari. Este responsabil pentru moartea a zeci de mii de persoane

Ladislas Ntaganzwa, unul dintre cei mai cautati criminali din lume, a fost arestat de Interpol. Pe capul sau fusese pusa o recompenda de 5 milioane de dolari, fiind acuzat ca a jucat un rol important in genocidul d.

Sarmisegetuza, locul unde se vor pregati arheologi din patru tari europene

Uniunea Europeana finanteaza unul dintre cele mai interesante proiecte internationale din domeniul arheologiei.

Trupa ACCEPT va concerta la Arenele Romane din Bucuresti

Germanii de la ACCEPT, unul dintre cele mai sonore nume ale scenei heavy metal internationale, vor concerta astazi, 14 decembrie a. c. , in cortul incalzit de la Arenele Romane din Bucuresti. Showul denumit generic Blind Rage over Romania, care va incepe la ora 19. 30, face parte din ultimul turneu in jurul lumii al teutonilor.

Dovezi stiintifice revolutionare: cum poti afla daca esti mintit din simple gesturi

In legatura cu descoperirea mincinosilor, s-au incercat multe teorii si s-au scris multe carti. Desigur, orice regula care se autoproclama adevar absolut din acest punct de vedere, trebuie ignorata. De exemplu, unul dintre cele mai comune mituri ar fi ca ai tendinta de a-ti atinge nasul atunci cand minti. Totusi, poti la fel de bine [] .

Cele mai bune bancuri cu presedintii Romaniei

Presedintii Romaniei si-au gasit loc in folclor, devenind, rand pe rand, subiect de bancuri. Romanii au ironizat engleza lui Iliescu, relatiile lui Traian Basescu cu Emil Boc si Elena Udrea si, mai nou, stilul molcom al lui Klaus Iohannis. Va prezentam cateva dintre cele mai bune bancuri cu presedintii Romaniei.

Cat ne costa in 2015 un Craciun imbelsugat. Preturile la carne de porc, fructe, legume si brazi in cele mai importante orase din Romania

Febra cumparaturilor de Craciun i-a cuprins pe romani si in acest an, iar magazinele, pietele si targurile de brazi din majoritatea oraselor tarii sunt neincapatoare. Adevarul prezinta cat va costa masa si bradul de sarbatori.

Ursu - Ursuletu, cea mai noua statiune montana din Romania

Statiunea montana se va intinde pe cateva sute de hectare, pe Varful Romani din Muntii Capatanii, la o altitudine de peste 1. 600 de metri. Proiectul se doreste a fi unul dintre cele mai spectaculoase realizate in Romania postdecembrista, intentia autoritatilor locale fiind sa construiasca o statiune care sa rivalizeze cu obiective turistice consacrate, din tara si strainatate.

Unul dintre fiii fostului dictator Muammar Gaddafi, rapit si eliberat in Liban

Unul dintre fiii fostului dictator libian Muammar Gaddafi, Hannibal, a fost eliberat, dupa ce a fost rapit si tinut captiv, in Liban, de catre o grupare armata.

Colaborarea cu BERD, unul dintre obiectivele lui Mircea Ilie

Colaborarea stransa cu expertii BERD in ceea ce priveste dezvoltarea Bursei de Valori Bucuresti, a Depozitarului Central si a solutiei optime pentru Contrapartea Centrala CCP), reprezinta unul dintre obiectivele lui Mircea Ilie, Director General, MGI International Advisors, in cazul in care ar obtine un mandat de administrator la BVB, in urma alegerilor programate pentru Adunarea Generala de luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )