Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM, PFA, ONG: 7 banci, admise ca partenere de implementare

Hotnews Hotnews,
 Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM, PFA, ONG: 7 banci, admise ca partenere de implementare

Sapte banci au fost admise ca partenere pentru implementarea celor 3 masuri de ajutoare de stat pentru IMM, ONG, PFA si cabinete medicale, in valoare totala de 1 miliard de euro, pentru redresarea din criza COVID-19, a anuntat, miercuri, Ministerul Economiei. continuă pe Hotnews

Miliardul de euro pentru IMM, PFA, ONG: Peste 22.000 de potentiali aplicanti s-au inregistrat in platforma online

Un numar de 22. 100 de potentiali aplicanti s-au inregistrat cu user si parola, in aproape o saptamana, in platforma online pentru a putea solicita ulterior ajutoarele de stat in valoare totala de 1 miliard de euro pentru firmele mici si mijlocii IMM), persoanele fizice autorizate PFA), organizatiile neguvernamentale ONG) si cabinetele medicale individuale implicate in lupta anti-COVID-19, conform datelor oficiale de la Ministerul Economiei.

Ajutoarele de 1 miliard euro: Patronii IMM care au propus modificarile cer Guvernului sa aplice varianta care va fi aprobata de Parlament

Nu este clar ce reguli se vor aplica pana la urma la impartirea ajutoarelor de stat de 1 miliard de euro pentru IMM, PFA, ONG si cabinete medicale. Acum patronii de firme mici si mijlocii grupati in Consiliul National al IMM-urilor cer Guvernului sa aplice varianta care va fi adoptata de Parlament pentru OUG 1302020 si sa nu mai faca alte modificari.

CDR solicita and 774; urgentarea distribuirii granturilor de 1 miliard de euro pentru IMM-uri

Coalit and 806;ia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) solicita and 774; Guvernului Romaniei urgentarea distribuirii ca and 774;tre intreprinderile mici s and 806;i mijlocii eligibile s and 806;i altor intreprinderi mari afiliate a granturilor cofinant and 806;ate din fonduri europene nerambursabile, in valoare totala and 774; de 1 miliard de euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ajutoarele de 1 miliard Euro. Manageri de companii: Se preconizeaza doar 10 zile pentru aplicarea la granturi

Se preconizeaza ca firmele, PFA si ceilalti potentiali beneficiari vor avea la dispozitie doar 10 zile pentru a cere ajutoarele in valoare totala de 1 miliard de euro pentru iesirea din criza COVID-19, atrag atentia, marti, managerii de companii romanesti si straine membri ai Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei CDR), care solicita astfel Guvernului prelungirea perioadei de aplicare la granturi.

FLORIN JIANU, CNIPMMR: Achizitia de echipament prin granturile de capital de lucru pentru IMM-uri reprezinta ajutor de investitii mascat

Includerea achizitiei de echipamente si utilaje in cheltuielile eligibile pentru granturile de capital de lucru pentru IMM-uri din proiectul de ajutor financiar de 350 de milioane de euro reprezinta un ajutor de investitii mascat in capital de lucru, a declarat, ieri, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), intr-o conferinta de presa. Jianu a prezentat pozitia celei mai mari asociatii a IMM-urilor cu privire la OUG 130 din 31 iulie 2020, prin care Guvernul reglementeaza conditiile pe baza carora microintreprinderile, intreprinderile mici si cele mijlocii afectate financiar de starea de urgenta sau de starea de alerta pot accesa sprijin financiar nerambursabil, majoritar din fonduri europene.

Compania Iliad a lansat o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului de telecomunicatii Play

Compania franceza Iliad a lansat luni o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului polonez de telecomunicatii Play, achizitie care ar transforma-o in al saselea mare operator de telefonie mobila din Europa, transmite Reuters si News. ro.

Se dau intre 1.000 si 3.000 de euro pentru romani. Ce persoane cu probleme de sanatate vor primi banii

In sfarsit, o veste buna pentru persoanele cu aceste probleme de sanatate! Se dau de la stat intre 1. 000 si 3. 000 de euro pentru romani. Se dau bani pentru acesti romani Deputatul PSD Corneliu Buicu a propus un proiect de lege prin care sa ajute persoanele cu handicap vizual sa-si poata cumpara aparate care sa .

UniCredit Bank accelereaza finantarile pentru IMM-uri prin majorarea plafonului initial

UniCredit Bank a primit din partea Ministerului Finantelor o suplimentare a plafonului de garantare a creditelor pentru intreprinderile mici si mijlocii prin programul IMM Invest Romania.

imprumuturi de 100 miliarde Euro pentru statele UE - instrumentul SURE a fost activat

Statele membre UE, inclusiv Romania, vor beneficia de imprumuturi in valoare totala de pana la 100 de miliarde de euro, in conditii avantajoase, prin instrumentul SURE, pentru plata somajului tehnic al angajatilor si PFA-urilor, precum si alte scheme de sprijin al job-urilor din economie.

SJU Alba Iulia va primi ajutor european de 49,7 milioane euro pentru lucrari de modernizare

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare, a declarat, marti, in cadrul unei vizite efectuate la cea mai mare unitate sanitara din judetul Alba, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, itat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )