Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al-Qaida a eliberat 300 de detinuti de la o inchisoare din Yemen

România Liberă România Liberă,
Al-Qaida a eliberat 300 de detinuti de la o inchisoare din Yemen

Trei sute de detinuti, de la o inchisoare din Yemen, au fost eliberati, joi, de organizatia terorista al-Qaida, dupa ce islamistii au luat cu asalt centrul de detentie, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Al Qaida in Peninsula Arabica a atacat o inchisoare din Yemen, eliberand peste 300 de detinuti

Inchisoarea centrala Mukalla din sud-estul Yemenului a fost tinta unui atac al gruparii Al Qaida in Peninsula Arabica AQPA) , care a eliberat peste 300 de detinuti, inclusiv un lider al sau, informeaza AFP,.

Militantii Al Qaeda au atacat o inchisoare si au eliberat 300 de detinuti

Militanti Al Qaeda au luat cu asalt o inchisoare din provinicia Hadramawt, estul Yemenului, si au eliberat peste 300 de detinuti, transmite AFP, citand un oficial de securitate. Printre cei care au evadat se afla.

Presa americana ironizeaza succesul administratiei Obama in operatiunile antiteroriste din Yemen

O buna parte a presei americane a devenit din ce in ce mai circumspecta si mai critica in ceea ce priveste succesul operatiunilor antiteroriste din Yemen. Multe publicatii de peste ocean au publicat materiale.

Un avion special a decolat din Cairo pentru evacuarea cetatenilor rusi din Yemen

Un avion special a fost trimis pentru evacuarea cetatenilor rusi din Yemen si aducerea lor de urgenta in Egipt, de unde vor pleca spre patria mama. Cursa speciala a decolat deja din Cairo si se indreapta spre.

ONU: Discutii intre tarile din Golf si Rusia privind un embargo asupra armelor din Yemen

Tarile din Golf au discutat miercuri cu Rusia pentru un proiect de rezolutie care prevede impunerea de sanctiuni economice si un embargo asupra armelor din Yemen, unde coalitia bombardeaza rebelii siiti Houthi, scrie AFP.

40 de morti si 200 de raniti intr-un raid aerian din Yemen

Cel putin 40 de oameni au murit, iar alti aproximativ 200 au fost raniti intr-un raid aerian atribuit Arabiei Saudite care a vizat luni o tabara de refugiati din nordul Yemenului, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )