Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alarmant. Aproape un milion de specii de pe Terra sunt amenintate cu disparitia

Antena3 Antena3,
Alarmant. Aproape un milion de specii de pe Terra sunt amenintate cu disparitia

Circa un milion de specii de animale si de plante sunt deja in pericol de extinctie, in ritm accelerat, iar natura ce permite omenirii sa traiasca este condamnata sa isi continue declinul in lipsa unei. continuă pe Antena3

Raport ONU: Un milion de specii sunt amenintate cu DISPARITIA de oameni. Rata de extinctie, cea mai mare din ultimii 10 milioane de ani (FOTO)

Aproximativ un milion de specii de animale siplante sunt amenintate cu diparitia din cauza activitatii omului, a avertizat ONU, intr-unul din cele cuprinzatoare rapoarte concepute vreodata pe aceasta.

Dramatic, un milion de specii sunt amenintate cu disparitia

Echilibrul vietii pe Pamant este unul foarte fragil. Circa un milion de specii de animale si de plante sunt deja in pericol de extinctie. Declinul se va accelera in lipsa unei schimbari profunde a modelelor de productie si de consum releva un raport publicat de grupul de experti ai ONU in domeniul biodiversitatii IPBES).

Un nou semnal de alarma tras de oamenii de stiinta, care cer o schimbare profunda a modelelor de productie si consum: Un milion de specii sunt amenintate cu extinctia

Un milion de specii amenintate cu extinctia iar ritmul se accelereaza: natura care permite umanitatii sa traiasca este condamnata sa isi continue declinul daca nu apare o schimbare profunda a modelelor de productie si consum ale oamenilor, scrie AFP.

Aproape 60% dintre italieni sunt pentru castrarea chimica a pedofililor si violatorilor - sondaj comandat de Liga Nordului

Un sondaj recent realizat arata ca majoritatea italienilor sunt in favoarea castrarii chimice, scrie Il Giornale, citat de Rador. 58% dintre italieni sunt in favoarea introducerii unei legi care prevede castrarea chimica pentru pedofili si pentru violatorii recidivisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )