Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alege cea mai sanatoasa paine pentru tine

Adevărul Adevărul,
Alege cea mai sanatoasa paine pentru tine

Paine alba sau neagra? Graham sau de secara? Atatea sortimente, iar tu nu stii ce sa alegi si in functie de ce criterii. Potrivit nutritionistilor, trebuie sa tinem cont si de problemele de sanatate pe care le avem. continuă pe Adevărul

Cum alegi cea mai sanatoasa paine

Paine alba sau neagra? Graham sau de secara? Atatea sortimente, iar tu nu stii ce sa alegi si in functie de ce criterii. Potrivit nutritionistilor, trebuie sa tinem cont si de problemele de sanatate pe care le avem.

Victor Ponta: Calin Popescu Tariceanu, cea mai buna varianta de premier

Victor Ponta a anuntat ca cea mai buna solutie pentru functia de prim-ministru, in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale, este Calin Popescu Tariceanu. Premierul a precizat ca Tariceanu va putea.

Cea mai noua metoda de plata este mai simpla si decat Apple Pay

Nymi este o bratara care vrea sa faca platile mai usoare ca oricand, folosindu-se de ritmul tau cardiac pentru a-ti verifica identitatea. La momentul in care a fost implementata, plata cu cardul bancar era cea mai simpla metoda existenta pe piata. Lucrurile s-au schimbat intre timp, majoritatea oamenilor au acum mai mult de un singur card bancar, iar metode precum Apple Pay sunt prezentate ca niste alternative mult mai simple. Apple Pay nici nu a apucat sa fie adoptata de [].

Gheorghe Zamfir, decorat cu cea mai inalta distinctie a Republicii Moldova

Naistul roman Gheorghe Zamfir a fost decorat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu Ordinul Republicii, cea mai inalta distinctie de stat a acestei tari, in cadrul unui eveniment organizat la resedinta de stat din Chisinau, pentru meritele deosebite in dezvoltarea artei muzicale.

Hands-on cu iPad Air 2, cea mai buna tableta pe care Apple a lansat-o

IPad Air 2 a ajuns in Romania si la Playtech pentru un review. Iata ce ne-a atras atentia si ce ar trebui sa stii despre cea mai subtire si puternica tableta Apple.

Observator alegeri: Au ales cel mai ieftin lipici si cea mai ieftina hartie pentru autocolantul de pe buletin

E putin trecut de ora 12 si la call center-ul Pro Democratia, asociatie care vegheaza asupra scrutinurilor de 20 de ani, telefoanele suna intruna. A disparut o stampila de vot dintr-o sectie din Gorj, observatori din tara au reclamat prezenta afiselor electorale aproape de sectii, peste 400 de buletine au disparut in Resita.

Cea mai buna tableta Apple: hands-on cu iPad Air 2 si ce trebuie sa stii despre ea

IPad Air 2 a ajuns si la noi si am inceput s-o testam sa vedem ce poate face cea mai buna si cea mai subtire tableta Apple. Iata ce ne-a atras atentia si ce ar trebui sa stii. iPad Air 2 si iPad mini 3 prind Black Friday 2014 si sunt cele mai noi tablete Apple. Daca iPad mini 3 n-a primit decat un senzor Touch ID fata de anul trecut, iPad Air 2 este mai schimbata decat anul trecut.

FOTO VIDEO S-a intors acasa dupa ce a vizitat 215 tari: cea mai lunga excursie a durat 26 de ani

Gunther Holtorf avea 51 de ani in anul in care a decis sa-si dea demisia, dupa 30 de ani in care a lucrat pentru compania Lufthansa, si sa viziteze Africa timp de 18 luni. insa planul initial s-a transformat in cea mai mare provocare a vietii sale, o calatorie din care s-a intors acasa la 77 de ani, dupa 26 de ani in care a parcurs peste 800. 000 de km si a vizitat 215 tari.

Mecanicii de locomotiva din Germania au inceput cea mai lunga greva din ultimii 20 de ani. Vezi care e motivul conflictului

Mecanicii de locomotiva din Germania au inceput miercuri o greva de protest de patru zile, cea mai lunga greva din ultimii 20 de ani, care ameninta sa afecteze prima economie europeana si a declansat o rara.

Cea mai tanara membra din istoria Congresului american

Cea mai tanara membra din istoria Congresului american a fost aleasa in statul New York. Elise Stefanik are 30 de ani si a candidat din partea republicanilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )