Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mecanicii de locomotiva din Germania au inceput cea mai lunga greva din ultimii 20 de ani. Vezi care e motivul conflictului

Antena3 Antena3,
Mecanicii de locomotiva din Germania au inceput cea mai lunga greva din ultimii 20 de ani. Vezi care e motivul conflictului

Mecanicii de locomotiva din Germania au inceput miercuri o greva de protest de patru zile, cea mai lunga greva din ultimii 20 de ani, care ameninta sa afecteze prima economie europeana si a declansat o rara. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO S-a intors acasa dupa ce a vizitat 215 tari: cea mai lunga excursie a durat 26 de ani

Gunther Holtorf avea 51 de ani in anul in care a decis sa-si dea demisia, dupa 30 de ani in care a lucrat pentru compania Lufthansa, si sa viziteze Africa timp de 18 luni. insa planul initial s-a transformat in cea mai mare provocare a vietii sale, o calatorie din care s-a intors acasa la 77 de ani, dupa 26 de ani in care a parcurs peste 800. 000 de km si a vizitat 215 tari.

Cea mai buna tableta Apple: hands-on cu iPad Air 2 si ce trebuie sa stii despre ea

IPad Air 2 a ajuns si la noi si am inceput s-o testam sa vedem ce poate face cea mai buna si cea mai subtire tableta Apple. Iata ce ne-a atras atentia si ce ar trebui sa stii. iPad Air 2 si iPad mini 3 prind Black Friday 2014 si sunt cele mai noi tablete Apple. Daca iPad mini 3 n-a primit decat un senzor Touch ID fata de anul trecut, iPad Air 2 este mai schimbata decat anul trecut.

Merkel vrea sa introduca o taxa de 130 euro pe an pentru strainii care circula pe autostrazile din Germania

Guvernul condus de Angela Merkel intentioneaza sa impuna o taxa de 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din Germania, transmite Bloomberg. Faptul ca strainii vor plati pentru a.

Cea mai noua metoda de plata este mai simpla si decat Apple Pay

Nymi este o bratara care vrea sa faca platile mai usoare ca oricand, folosindu-se de ritmul tau cardiac pentru a-ti verifica identitatea. La momentul in care a fost implementata, plata cu cardul bancar era cea mai simpla metoda existenta pe piata. Lucrurile s-au schimbat intre timp, majoritatea oamenilor au acum mai mult de un singur card bancar, iar metode precum Apple Pay sunt prezentate ca niste alternative mult mai simple. Apple Pay nici nu a apucat sa fie adoptata de [].

Cea mai tanara membra din istoria Congresului american

Cea mai tanara membra din istoria Congresului american a fost aleasa in statul New York. Elise Stefanik are 30 de ani si a candidat din partea republicanilor.

Gheorghe Zamfir, decorat cu cea mai inalta distinctie a Republicii Moldova

Naistul roman Gheorghe Zamfir a fost decorat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu Ordinul Republicii, cea mai inalta distinctie de stat a acestei tari, in cadrul unui eveniment organizat la resedinta de stat din Chisinau, pentru meritele deosebite in dezvoltarea artei muzicale.

Victor Ponta: Calin Popescu Tariceanu, cea mai buna varianta de premier

Victor Ponta a anuntat ca cea mai buna solutie pentru functia de prim-ministru, in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale, este Calin Popescu Tariceanu. Premierul a precizat ca Tariceanu va putea.

Ponta: Am propus si consider ca cea mai buna solutie de premier e Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a declarat ca l-a propus in functia de prim-ministru pe Calin Popescu Tariceanu, sustinand ca ar fi cea mai buna alegere.

Mario Coletti, Geometry Global: Brandul reprezinta cea mai buna banca de date

Brandul reprezinta cea mai ridicata forma de comprimare a datelor, iar magazinul este o banca de date pe care orice retailer trebuie sa o utilizeze, a declarat Mario Coletti, channel planning director Geometry Global in cadrul conferintei retailArena.

Actiunile Banca Transilvania, cea mai mare pondere in activul SIF Banat Crisana

Detinerea de 4,52% din Banca Transilvania TLV) avea cea mai mare pondere in activul net al SIF1 Banat Crisana, la finalul trimestrului al treilea, surclasand pachetul de 2,41% din BRD, care cumula 9,39% din activul net, potrivit raportului la noua luni publicat de companie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )