Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri in cea mai buna dintre lumi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alegeri in cea mai buna dintre lumi

Ne-a ajuns din nou din urma sorocul alegerilor. Mai precis, a venit timpul sa ne cam hotarim pe cine trimitem in fotoliile de primar. Nici nu a inceput bine campania candidatilor si gaurile din cascaval se vad mari, cit sa cuprinda Ceahlaul, in dublu exemplar. continuă pe Ziarul Bursa

Pensii 2020. E cea mai buna decizie a Guvernului. Ce greseala fatala ar fi fost in Romania

Majorarea pensiilor in 2020 este, de ceva timp, o problema intens discutata in media. Desi pensionarii au insistat pentru marirea veniturilor cu 40%, decizia luata de Guvern a fost cea mai buna pentru Romania, spun analistii. Pensii 2020. Majorarea pensiilor cu 14%, cea mai buna decizie Fitch Ratings, agentie de evaluare financiara, a explicat ca .

Cea mai buna oferta last minute din vara aceasta va aduce o reducere de pana la 30% pentru inscrierea la BusinessAcademy

Inca nu este tarziu sa profitati de cea mai buna oferta Last minute din vara aceasta! De asta s-a ocupat BusinessAcademy, unde, cu o reducere de 768 EUR, va puteti rezerva biletul pentru perfectionarea in domeniul afacerilor moderne si veti porni pe drumul interesant de la incepator pana la un job sigur si bine platit.

Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Cred ca cea mai buna idee ar fi o simulare. Nu stiu cum vor functiona separatoarele de plexiglas in cazul copiilor mici

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, considera ca ar trebui o simulare a inceperii noului an scolar, in plina.

Alegeri locale in cea mai mica comuna din tara: Primarul in functie isi pastreaza mandatul si daca voteaza doar el

Comuna Batrana este cea mai mica din tara, avand in jur de 120 de locuitori, din care 97 cu drept de vot. Pentru postul de primar s-a inscris in cursa doar primarul in functie - Radu Herciu PNL) -, astfel ca, si daca va fi singurul care voteaza, el isi va pastra mandatul, scrie Hunedoara Libera. La Consiliul Local, insa, candideaza aproape 40% din locuitorii comunei.

Alex Dima de la Pro TV, poveste nestiuta de viata. Vedeta TV, despre cea mai trista perioada

Alex Dima este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania. El este realizatorul catorva dintre cele mai incisive anchete jurnalistice si reportaje inedite. Alex Dima este tatal Sarei, o fetita de aproximativ 12 ani, care s-a nascut odata cu emisunea Romania, te iubesc. Alex Dima de la Pro TV, poveste nestiuta de .

Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita. Oamenii cumpara paine doar joia

Povestea celei mai sarace comune din Romania. Fara dispensar, fara scoala si fara cimitir. in Batrana Hunedoarei,capitala rurala a caselor parasite mai traiau anul trecut doar 98 de persoane. Iar in satul Piatra niciuna. Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita Ursuleti de plus abandonati la ferestre, oale si cizme infipte in .

Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Rusia a publicat un documentar despre lansarea celei mai mari bombe atomice din istorie, tinut secret ani de zile. Anterior, mai multe poze si filmulete erau disponibile, insa, acum este prima data cand filmul complet al testului cu Bomba Tarului a fost facut public. Mai multe detalii, in continuare. Documentarul despre Bomba Tarului, facut public .

Un adolescent de 18 ani este cea mai tanara victima COVID-19 din Romania

Tanarul este din Galati si avea o tumoare cerebrala. Pana la acest caz, cea mai tanara victima a coronavirusului era o tanara de 21 de ani, din Vrancea, care a decedat la sfarsitul lunii aprilie.

UPDATE Cine este cea mai tanara victima COVID din Romania: Avea 18 ani si suferea de comorbiditati

Cea mai tanara victima a COVID-19 din Romania, care a murit in ultimele 24 de ore, este o persoana in varsta de 18 ani, care avea si alte afectiuni, intre care o tumora cerebrala.

Cea mai proasta veste in aceasta dimineata, de la Alexandru Rafila: Ne trebuie 15 ani

Vestile rele in legatura cu noul COVID-19 nu se mai opresc. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a facut o declaratie ingrijoratoare. Alexandru Rafila: Va trebui sa ne obisnuim sa traim cu virusul Desi intreaga omenire asteapta vaccinul impotriva SARS-CoV-2 pentru a reveni la o viata normala, Alexandru Rafila spulbera orice speranta spre mai .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )