Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE Cine este cea mai tanara victima COVID din Romania: Avea 18 ani si suferea de comorbiditati

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cine este cea mai tanara victima COVID din Romania: Avea 18 ani si suferea de comorbiditati

Cea mai tanara victima a COVID-19 din Romania, care a murit in ultimele 24 de ore, este o persoana in varsta de 18 ani, care avea si alte afectiuni, intre care o tumora cerebrala. continuă pe Hotnews

Un adolescent de 18 ani este cea mai tanara victima COVID-19 din Romania

Tanarul este din Galati si avea o tumoare cerebrala. Pana la acest caz, cea mai tanara victima a coronavirusului era o tanara de 21 de ani, din Vrancea, care a decedat la sfarsitul lunii aprilie.

Tanar de 18 ani, ucis de coronavirus! Este cea mai tanara victima din Romania

In buletinul de presa emis de Grupul de Comunicare Strategica, luni, este raportat si un deces la categoria de varsta 10-19 ani. Din primele informatii, se pare ca ar fi vorba despre un tanar de 18 ani, diagnosticat cu o afectiune oncologica.

Cine este cel mai rapid operator de internet. Lupta dintre Orange, Digi si Vodafone a fost stabilita

Ce operator de internet este castigatorul topului in ceea ce priveste viteza de descarcare si incarcare, in prima jumatate a anului 2020. Ce operator de internet castiga lupta in ceea ce priveste viteza de internet, Orange Mobile este castigator. Potrivit companiei franceze nPerf, unul dintre principalii lideri ai testarii de comunicatii, acesta a oferit si cea .

Nu face asta cand vrei sa slabesti! Este cea mai mare greseala!

Cu totii stim ca odihna este extrem de importanta pentru sanatate. Motiv pentru care medicii recomanda aproximativ 7-8 ore de somn pe noapte. Ce nu stiu multe persoane insa este faptul ca o odihna necorespunzatoare afecteaza si silueta. Tocmai de aceea, nutritionistii spun ca, pentru a reusi sa scapati de kilogramele nedorite, trebuie sa aveti cel putin 7 ore de somn pe noapte.

Cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu se afla in top 5

Cea mai otraitoare substanta cunoscuta de om este toxina botulinica. Aceasta este de milioane de ori mai puternica decat cianura, considerata de catre oameni una dintre cele mai periculoase otravuri. Care este cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu sunt in top 5 Cea mai otravitoare substanta de pe pamant este toxina .

Rares Bogdan continua ofensiva impotriva lui Orban:Cea mai mare boala a politicii romanesti ramane traseismul politic

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan s-a aratat in dezacord fata de traseismul politic si a laudat PNL Galati pentru ca nu a transferat niciun primar de la PSD. Traseismul politic este cea mai mare boala a politicii romanesti, a afirmat acesta.

Alegeri locale in cea mai mica comuna din tara: Primarul in functie isi pastreaza mandatul si daca voteaza doar el

Comuna Batrana este cea mai mica din tara, avand in jur de 120 de locuitori, din care 97 cu drept de vot. Pentru postul de primar s-a inscris in cursa doar primarul in functie - Radu Herciu PNL) -, astfel ca, si daca va fi singurul care voteaza, el isi va pastra mandatul, scrie Hunedoara Libera. La Consiliul Local, insa, candideaza aproape 40% din locuitorii comunei.

Cea mai proasta veste in aceasta dimineata, de la Alexandru Rafila: Ne trebuie 15 ani

Vestile rele in legatura cu noul COVID-19 nu se mai opresc. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a facut o declaratie ingrijoratoare. Alexandru Rafila: Va trebui sa ne obisnuim sa traim cu virusul Desi intreaga omenire asteapta vaccinul impotriva SARS-CoV-2 pentru a reveni la o viata normala, Alexandru Rafila spulbera orice speranta spre mai .

CORONAVIRUS |Iatlia, prima zi cu peste 1.000 de cazuri noi de COVID-19, in doar 24 de ore. Este cel mai mare numar inregistrat dupa 15 mai (VIDEO)

In cursul zilei de 22 august, Italia a raportat un numar de 1. 071 de infectari cu noul coronavirus. in peninsula este cel mai mare numar inregistrat dupa data de 15 ani, cand imbolnaririle au inceput sa.

CORONAVIRUS |Italia, prima zi cu peste 1.000 de cazuri noi de COVID-19, in doar 24 de ore. Este cel mai mare numar inregistrat dupa 15 mai (VIDEO)

In cursul zilei de 22 august, Italia a raportat un numar de 1. 071 de infectari cu noul coronavirus. in peninsula este cel mai mare numar inregistrat dupa data de 15 mai, cand imbolnaririle au inceput sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )