Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alegeri in Grecia: grecii merg tot pe mana lui Alexis Tsipras

Adevărul Adevărul,
Alegeri in Grecia: grecii merg tot pe mana lui Alexis Tsipras

Partidul fostului premier grec , Syriza, a castigat alegerile legislative anticipate desfasurate, duminica, in Grecia, fiind creditat cu 30-35 la suta din voturi. continuă pe Adevărul

UPDATE Alegeri Grecia: Syriza, aproape de formarea majoritatii parlamentare. Grecii merg tot pe mana lui Alexis Tsipras

Partidul fostului premier grec, Syriza, a castigat alegerile legislative anticipate desfasurate, ieri, in Grecia, fiind creditat cu 35 la suta din preferintele alegatorilor, dupa numararea a 60% din voturi. Liderul partidului rival Noua Democratie, Vangelis Meimarakis, a recunoscut infrangerea in fata gruparii de stanga.

Grecii merg tot pe mana lui Alexis Tsipras

Exit-poll. Partidul fostului premier grec , Syriza, a castigat alegerile legislative anticipate desfasurate, ieri, in Grecia, fiind creditat cu 30-35 la suta din voturi.

Alegeri in Grecia. Grecii ies la vot deziluzionati: Oricine vine la putere nu va putea sa mai schimbe mare lucru, e prea tarziu

Duminica, la deschiderea sectiilor de votare in Grecia, in cel de-al treilea vot national major in doar noua luni, milioane de votanti deziluzionati ar putea decide sa ramana acasa. Este posibil ca aceste alegeri generale sa inregistreze cel mai mic numar de participanti la vot din ultimii ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )