Libnet.ro
UNICEF

18:45

ALEGERI LOCALE 2016. Bihor: Scandal intre UMDR si PPMT, pe voturile maghiarilor

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Bihor: Scandal intre UMDR si PPMT, pe voturile maghiarilor

Presedintele executiv al UDMR Bihor, deputatul Szabo Odon, le-a solicitat luni public liderilor PPMT, inclusiv lui Tokes Laszlo, sa-si dea demisia in urma rezultatelor alegerilor locale. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Amenzi cuprinse intre 600 si 1000 de lei pentru persoanele care isi vor fotografia sau filma buletinele de vot

Persoanele care isi vor fotografia sau filma buletinul de vot, in momentul isi care exprima preferintele pentru anumiti candidati, la alegerile locale, risca o amenda cuprinsa intre 600 si 1000 de lei, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

Alegeri locale 2016 Galati. Scandal la o sectie de votare dupa ce doi alegatori a primit buletine de vot duble. in aceasi sectie, un individ s-a baricadat in cabina

Sectia de votare nr 58 din Galati, care functioneaza in interiorul Scolii Generale nr. 17, pare sa fie, cel putin deocamdata, locul preferat de galatenii cu probleme. Nu mai putin de trei incidente au avut loc de la primele ore ale diminetii.

Rezultate alegeri locale 2016. Lupta stransa intre PSD si PNL pentru Primaria Drobeta Turnu Severin

PSD si PNL, cele doua formatiune politice care isi adjudeca postul de primar la Drobeta Turnu Severin, la alegerile locale 2016, nu stiau la miezul noptii cine este castigatorul in aceasta cursa.

ALEGERI LOCALE 2016. Scandal la Galati: PNL cere renumararea voturilor. Scor strans intre PSD si PNL

PNL Galati a cerut, luni, Biroului Electoral Municipal BEM) Galati o intampinare prin care cere renumararea tuturor voturilor pentru functia de primar al municipiului Galati si in special a celor nule.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA MIERCUREA CIUC. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA MIERCUREA CIUC

Trei dintre cei sase candidati care s-au inscris in cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Miercurea Ciuc - Emil Buse PSD), Toke Ervin PPMT) si.

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA REZULTATE MIERCUREA CIUC. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA MIERCUREA CIUC

Trei dintre cei sase candidati care s-au inscris in cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Miercurea Ciuc - Emil Buse PSD), Toke Ervin PPMT) si.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Bihor

Alegeri locale 2016. Consilierii judeteni care vor obtine un mandat la alegerile locale din 2016 vor avea de ales un presedinte al Consiliului Judetean CJ) Bihor. Candidatul PNL, Mircea Malan si Ioan Mang, presedintele PSD si fost Ministru al Educatiei prins ca si-a plagiat lucrarea de doctorat, sunt principalii favoriti ai luptei electorale pentru CJ Bihor.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Salaj

Alegeri locale 2016. UNPR, PSD, UDMR, PNL, ALDE, PMP si PPMT sunt partidele politice care au inregistrat candidati pentru Consiliul Judetean la alegerile locale din 2016.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce politicieni s-au prezentat la vot, in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare

Numerosi politicieni s-au prezentat la urne, la scurt timp dupa deschiderea sectiilor de votare, pentru a-si exercita dreptul la vot. Astfel, printre liderii politici care au votat, duminica, intre orele 07. 00 si 10. 30, se numara: fostul ministrul al Apararii, Mircea Dusa, copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu, seful PSD Liviu Dragnea.

Alegeri locale 2016 Targu-Mures. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Locuitorii Targu-Muresului isi aleg astazi reprezentantul pentru urmatorii patru ani. Pentru functia de primar, la alegerile locale 2016, batalia se da intre sase candidati. Daca unii dintre ei au experienta in politica de peste 10 ani, altii sunt intrati in politica de doar cateva luni. Cu totii ne promit un oras prosper si un viitor stralucit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )