Libnet.ro
UNICEF

08:30

ALEGERI LOCALE 2016. Scandal la Galati: PNL cere renumararea voturilor. Scor strans intre PSD si PNL

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Scandal la Galati: PNL cere renumararea voturilor. Scor strans intre PSD si PNL

PNL Galati a cerut, luni, Biroului Electoral Municipal BEM) Galati o intampinare prin care cere renumararea tuturor voturilor pentru functia de primar al municipiului Galati si in special a celor nule. continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GALATI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GALATI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI Toti cei 12 candidati la Primaria Galati, apartinand partidelor si aliantelor politice, sau independenti, au raspuns urmatoarelor intrebari.

ALEGERI LOCALE 2016. Asociatia Pro Democratia cere reluarea alegerilor in doua localitati

Asociatia Pro Democratia APD) cere reluarea alegerilor in doua localitati, pe motiv ca dreptul la vot al cetatenilor a fost restrans, din cauza buletinelor de vot tiparite gresit, care au dus la suspendarea alegerilor, timp de mai multe ore.

ALEGERI LOCALE 2016. Mircea Hava (PNL), un al saselea mandat la Primaria Alba Iulia

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava PNL), a castigat un al saselea mandat consecutiv de edil, cu 58,94% din voturile valabil exprimate, conform Biroului Electoral de Circumscriptie Municipal Alba Iulia.

Galati: PNL cere renumararea voturilor pentru functia de primar

In contextul in care Biroul Electoral Municipal din Galati nu a centralizat inca rezultatele tuturor voturilor din cauza neconcordantelor din procesele verbale, filiala din Galati a PNL, prin.

Alegeri locale 2016. Reactiile invingatorilor si perdantilor la Primaria Ploiestiului

Alegeri locale 2016. Adrian Dobre PNL) este castigatorul alegerilor locale pentru functia de primar al Ploiestiului. Contracandidatii sai l-au felicitat.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI Toti cei 12 candidati la Primaria Galati, apartinand partidelor si aliantelor politice, sau independenti, au raspuns urmatoarelor intrebari.

ALEGERI LOCALE 2016. Bihor: Scandal intre UMDR si PPMT, pe voturile maghiarilor

Presedintele executiv al UDMR Bihor, deputatul Szabo Odon, le-a solicitat luni public liderilor PPMT, inclusiv lui Tokes Laszlo, sa-si dea demisia in urma rezultatelor alegerilor locale.

Alegeri locale 2016 Galati. Ce au facut in ziua votului oamenii care locuiesc in cea mai poluata localitate din Moldova

Alegeri locale 2016. Traind in imediata apropiere a Combinatului siderurgic si a haldei de zgura, locuitorii din Smardan, judetul Galati, au avut in combinat si o binecuvantare pentru ca au avut unde munci), dar si un blestem, caci au trait in fumul furnalelor. in ultimii ani, pe fondul inchiderii tot mai multor sectii din combinat, locurile de munca s-au volatilizat, insa efectele poluarii inca se fac simtite.

ALEGERI LOCALE 2016. Constanta, condusa de PSD. PNL obtine majoritatea primariilor din judet

Primaria Constanta va fi condusa de Decebal Fagadau PSD), care a obtinut 42,095% din voturi. PNL a reusit, insa, sa obtina 23 de primarii, in timp ce PSD a castigat 22 de fotolii de primari.

ALEGERI LOCALE 2016. PNL castiga Primaria Piatra Neamt

Primar al municipiului Piatra Neamt a fost ales liberalul Dragos Chitic, cu 35 la suta din voturi, urmat de Liviu Harbuz, din partea PSD-UNPR, cu 27,5 la suta, potrivit numaratorii paralele de la PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )