Libnet.ro
UNICEF

08:30

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Predoiu a demisionat din functia de presedinte al PNL Bucuresti

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Predoiu a demisionat din functia de presedinte al PNL Bucuresti

Catalin Predoiu si-a depus, luni, mandatul de presedinte al PNL Bucuresti, dupa rezultatul slab din alegerile pentru Primaria Capitalei. Predoiu a fost invins de candidatii PSD si USB. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Predoiu: Sa dea Dumnezeu ca prin votul cetatenilor sa rezulte o administratie serioasa

Catalin Predoiu a votat, in jurul orei 11. 00 la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Capitala. Candidatul PNL spune ca a votat pentru solutii serioase si pentru profesionalism.

ALEGERI LOCALE 2016. Balotaj in localitati din Buzau si Timis. Urmeaza un al doilea tur

in doua localitati din judetele Buzau si Timis Valcelele si Sag) s-a inregistrat balotaj si se va organiza al doilea tur de scrutin, pentru alegerea primarului.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Chereches, un nou mandat din puscarie

Potrivit unor exit-poll-uri locale, Catalin Chereches, candidat din partea Coalitiei pentru Baia Mare, a castigat din puscarie fotoliul de edil in Baia Mare, cu un procent estimat de aproximativ 70%, conform B1TV.

Alegeri locale 2016 Vulcan. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: rezultatele scrutinului din 5 iunie in Vulcan. Cinci candidati s-au inscris in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Vulcan.

Alegeri locale 2016 Petrosani. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: rezultatele scrutinului din 5 iunie in Petrosani. Opt candidati s-au inscris in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Petrosani.

Alegeri locale 2016 Orastie. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: rezultatele scrutinului din 5 iunie in Orastie. Sase candidati s-au inscris in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Orastie.

Alegeri locale 2016 Lupeni. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: rezultatele scrutinului din 5 iunie in Lupeni. Noua candidati s-au inscris in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Lupeni.

Alegeri locale 2016 Brad. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: rezultatele scrutinului din 5 iunie in municipiul Brad. Noua candidati s-au inscris in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Brad.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Chereches, un nou mandat din puscarie, la Baia Mare

UPDATE LUNI: Catalin Chereches a castigat un nou mandat la Primaria Baia Mare, cu peste 70% din voturi, desi se afla in arest la Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla, arata datele numaratorii paralele realizate de Coalitia pentru Baia Mare.

Alegeri locale 2016. Catalin Flutur este noul primar al Botosaniului. Acesta a castigat detasat fata de principalul contracandidat

In urma scrutinului de ieri si a numaratorii voturilor, liberalul Catalin Flutur este noul primar al municipiului Botosani. Acesta ar fi al treilea mandat al lui Flutur ca primar al Botosaniului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )