Libnet.ro
UNICEF

23:15

ALEGERI LOCALE 2016. Mircea Ionescu Quintus: liberalii trebuie sa aiba barbatia sa infrunte orice rezultat

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Mircea Ionescu Quintus: liberalii trebuie sa aiba barbatia sa infrunte orice rezultat

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, duminica seara, dupa aparitia primelor rezultate ale alegerilor locale la Bucuresti, ca pentru PNL este o seara de incercare si ca liberalii trebuie sa aiba barbatia sa infrunte orice rezultat. Este o seara de incercare, in care trebuie sa avem barbatia sa infruntam orice rezultat. Mai mult de atata nu am ce spune, a declarat Mircea Ionescu Quintus pentru news. ro, dupa anuntarea primelor exit-poll-uri. continuă pe România Liberă

Alegeri locale 2016. Reportaj in sectiile de votare: Primarul trebuie sa tina cont de vointa alegatorilor

Alegeri locale 2016. Cetatenii care au implinit varsta de 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa voteze, pe baza actului de indentitate. Pentru alegerile locale 2016 au fost amenjate 529 de sectii de votare.

Mircea Ionescu Quintus: Sper ca poporul sa aiba intelepciune; se fura cum nu am crezut ca e posibil

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat duminica, dupa exercitarea dreptului de vot, ca isi doreste ca poporul sa aiba intelepciune si dragoste de tara astfel incat sa ii aleaga pe cei mai priceputi si cinstiti.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Tulcea

Alegeri locale 2016. Partidele din Tulcea au venit cu nume grele pentru sefia Consiliului Judetean. Liberalii l-au pus in fruntea listei pe deputatul Vasile Gudu, iar PSD pe Horia Teodorescu, actualul presedinte.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI L0OCALE 2016 ALBA IULIA

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a opinat duminica, la iesirea de la vot, ca PNL va avea la nivel national un scor bun, dar ca vor fi unele probleme.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 ALBA IULIA

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a opinat duminica, la iesirea de la vot, ca PNL va avea la nivel national un scor bun, dar ca vor fi unele probleme.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce politicieni s-au prezentat la vot, in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare

Numerosi politicieni s-au prezentat la urne, la scurt timp dupa deschiderea sectiilor de votare, pentru a-si exercita dreptul la vot. Astfel, printre liderii politici care au votat, duminica, intre orele 07. 00 si 10. 30, se numara: fostul ministrul al Apararii, Mircea Dusa, copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu, seful PSD Liviu Dragnea.

ALEGERI LOCALE 2016.Vicepremierul Vasile Dancu: Cred ca schimbarea incepe azi. Viitorul primar al Clujului nu trebuie sa incurce foarte tare

Vicepremierul Vasile Dancu voteaza la Colegiul Energetic din Cluj-Napoca. el a declarat ca aceste alegeri locale nu sunt neaparat despre localitati ci despre schimbarea Romaniei.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Bihor

Alegeri locale 2016. Consilierii judeteni care vor obtine un mandat la alegerile locale din 2016 vor avea de ales un presedinte al Consiliului Judetean CJ) Bihor. Candidatul PNL, Mircea Malan si Ioan Mang, presedintele PSD si fost Ministru al Educatiei prins ca si-a plagiat lucrarea de doctorat, sunt principalii favoriti ai luptei electorale pentru CJ Bihor.

ALEGERI LOCALE 2016. Ion Iliescu: Trebuie sa asiguram o deschidere spre mai bine, spre nou

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a ajuns duminica, in jurul orei 12. 05, la sectia de votare organizata la Liceul Energetic din Capitala, pentru a-si exercita dreptul la vot.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )