Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alegeri locale 2016. PSD renunta la candidatul propriu pentru primaria Cluj Napoca

Antena3 Antena3,
Alegeri locale 2016. PSD renunta la candidatul propriu pentru primaria Cluj Napoca

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea sa a incheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianta electorala cu. continuă pe Antena3

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Mi-as fi dorit o alianta PSD-ALDE in Ilfov

Presedintele interimar al social-democratilor bucuresteni, Gabriela Firea, a declarat joi ca si-ar dori o alianta electorala a PSD cu ALDE pentru Consiliul Judetean Ilfov si a adaugat ca,.

ALEGERI LOCALE 2016. Un fost jucator al Stelei candideaza la primarie

Fostul fotbalist Ion Viorel, in prezent antrenor al echipei de fotbal Gloria Buzau, si-a anuntat, joi, intrarea in cursa pentru Primaria municipiului Buzau din partea PSRO, scrie.

ALEGERI LOCALE 2016. Provocarea lansata de PNL pentru Marian Vanghelie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca Marian Vanghelie ar trebui sa candideze la Primaria sectorului 5, daca mai are ceva de demonstrat in politica, insa a punctat ca nu are niciun fel.

Firea: Salut decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru functia de primar general al Capitalei in persoana lui Marian Munteanu. Pentru noi, strategia ramane aceeasi

Candidatul PSD la Primaria Bucurestiului, Gabriela Vranceanu Firea, a declarat, marti, ca saluta desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei,.

Alegeri SUA 2016. Paul Ryan, presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, exclude inscrierea in cursa prezidentiala

Presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, Paul Ryan, a exclus inscrierea sa pe ultima suta de metri in cursa pentru nominalizarea republicana la alegerile prezidentiale din toamna, precizand ca va sustine candidatul ales in urma Conventiei Nationale Republicane din iulie, relateaza The New York Times.

Alegeri locale: UNPR s-a lasat inghitit de PSD

In urma protocolului semnat de liderii Valeriu Steriu si Gabriela Firea, UNPR nu va avea niciun candidat la cele sapte Primarii ale Bucurestiului, ci va sustine candidatii desemnati de PSD.

PSD renunta la motiunea impotriva Guvernului. Dragnea: Cerem remanierea unor ministri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce renunta momentan la motiunea impotriva Guvernului Ciolos. Totodata, Dragnea a spus ca PSD cere remanierea unor mini.

Dan Dungaciu, analiza in prag de alegeri locale: Tehnocratie sau viziune politica? Bucurestiul in cheie geostrategica

In pragul alegerilor locale, analistii politici Dan Dungaciu si Petrisor Peiu au realizat o ampla analiza privind temele care ar trebui exploatate pentru dezvoltarea Capitalei.

Alegeri SUA 2016: Managerul de campanie al lui Donald Trump nu va fi inculpat pentru agresarea unei jurnaliste in Florida

Autoritatile din Florida au anuntat joi ca managerul de campanie al republicanului Donald Trump nu va fi pus sub acuzare pentru agresarea unei jurnaliste a publicatiei conservatoare Breitbart, in cadrul unui eveniment de campanie al miliardarului de la inceputul lunii martie, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2016. Melanie Trump spune ca sotul ei cunoaste primejdiile la care se expune pe Twitter

Sotia miliardarului Donald Trump, favorit pentru obtinerea investiturii republicane la prezidentiale, a declarat ca sotul sau cunoaste consecintele postarilor sale uneori inflamatoare de pe Twitter si nu poate sa controleze modul in care acesta foloseste reteaua sociala, asa cum o face in cazul fiului ei de zece ani, transmite AP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )