Libnet.ro
UNICEF

21:45

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Mi-as fi dorit o alianta PSD-ALDE in Ilfov

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Mi-as fi dorit o alianta PSD-ALDE in Ilfov

Presedintele interimar al social-democratilor bucuresteni, Gabriela Firea, a declarat joi ca si-ar dori o alianta electorala a PSD cu ALDE pentru Consiliul Judetean Ilfov si a adaugat ca,. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2016. PSD renunta la candidatul propriu pentru primaria Cluj Napoca

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea sa a incheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianta electorala cu.

ALEGERI LOCALE 2016. Un fost jucator al Stelei candideaza la primarie

Fostul fotbalist Ion Viorel, in prezent antrenor al echipei de fotbal Gloria Buzau, si-a anuntat, joi, intrarea in cursa pentru Primaria municipiului Buzau din partea PSRO, scrie.

Gabriela Firea: Mi-as dori o sustinere din partea lui Victor Ponta cel putin la fel asa cum am facut-o eu in campania prezidentiala

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca si-ar dori o sustinere din partea fostului lider al partidului, Victor Ponta. Mai mult, aceasta a mai precizat ca vrea ca sustnerea s.

ALEGERI LOCALE 2016. Provocarea lansata de PNL pentru Marian Vanghelie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca Marian Vanghelie ar trebui sa candideze la Primaria sectorului 5, daca mai are ceva de demonstrat in politica, insa a punctat ca nu are niciun fel.

Gabriela Firea, despre Nicusor Dan: E un om pe care il respect pentru activitatea pe care a depus-o in ultimii 10 ani. Mi-as dori un astfel de viceprimar

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a fost invitata, duminica, la o emisiune televizata, in cadrul careia i s-a cerut sa comenteze perspectiva de a se confrunta cu Nicusor Dan, din partea.

Alegeri locale: UNPR s-a lasat inghitit de PSD

In urma protocolului semnat de liderii Valeriu Steriu si Gabriela Firea, UNPR nu va avea niciun candidat la cele sapte Primarii ale Bucurestiului, ci va sustine candidatii desemnati de PSD.

Gabriela Firea: Retragerea mea din cursa pentru Capitala este o stire falsa

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, a infirmat marti, la Antena 3, zvonurile potrivit carora s-ar retrage din cursa. Retragerea mea din cursa este o stire falsa, a spus Gabriela .

Gabriela Firea: Am auzit ca i se pregateste ceva sotului meu. Nu ma las intimidata

Senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, a dezvaluit marti, la Antena 3, ca a primit amenintari ca sotul sau, primarul Florentin Pandele, ar putea avea probleme in perioada.

Gabriela Firea, dupa retragerea lui Ludovic Orban: Regret ce i s-a intamplat. Nu m-am bucurat de raul cuiva niciodata

Dupa ce Ludovic Orban si-a anuntar retragerea din cursa pentru functia de primar general la Primaria Capitalei, contracandidata sa, Gabriela Firea a reactionat, spunand ca ii pare rau pentru aceasta.

Toti membrii PSD o sustin 100% pe Gabriela Firea in competitia electorala pentru Capitala

Partidul Social Democrat isi reafirma sprijinul total pentru candidatura Gabrielei Firea la Primaria Municipiului Bucuresti si respinge categoric toate incercarile de dezinformare din ultimele zile cu privire la acest subiect, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )