Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Alegeri SUA 2016: Managerul de campanie al lui Donald Trump nu va fi inculpat pentru agresarea unei jurnaliste in Florida

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016: Managerul de campanie al lui Donald Trump nu va fi inculpat pentru agresarea unei jurnaliste in Florida

Autoritatile din Florida au anuntat joi ca managerul de campanie al republicanului Donald Trump nu va fi pus sub acuzare pentru agresarea unei jurnaliste a publicatiei conservatoare Breitbart, in cadrul unui eveniment de campanie al miliardarului de la inceputul lunii martie, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Ce sanse are Donald Trump sa ajunga presedinte

Republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton sunt, potrivit rezultatelor obtinute pana acum in cursele interne din cadrul Partidului Republican, respectiv Democrat, favoriti in vederea nominalizarii pentru a intra in cursa prezidentiala din Statele Unite.

Alegeri SUA 2016.Misterele averii lui Donald Trump

Magnatul american isi evalueaza averea la peste 10 miliarde de dolari, dar revista Forbes estimeaza valoarea acesteia la 4,5 miliarde, in timp ce agentia Bloomberg o indexeaza la doar 2,9 miliarde.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump isi da campania pe mana unui strateg care a consiliat politicieni controversati din intreaga lume

Consiliere si activitati de lobby in slujba unor politicieni controversati, ba chiar suspectati de afaceri murdare. Aceste activitati fac parte din palmaresul profesional al omului care de acum incolo va conduce echipele de campanie ale magnatului Donald Trump, avand ca scop obtinerea investiturii acestuia la Conventia Republicana, care va avea loc la Cleveland, in vederea intrarii in cursa prezidentiala.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump denunta sistemul trucat care i-a adus esecul din Colorado

Donald Trump, favorit in cursa interna a republicanilor desfasurata in vederea nominalizarii candidatului pentru alegerile prezidentiale, a iesit din nou la atac. De data aceasta, tinta a fost sistemul de vot din Colorado, stat in care magnatul din domeniul imobiliarelor a suferit, la sfarsitul saptamanii trecute, o infrangere zdrobitoare in fata rivalului sau Ted Cruz, care a obtinut toti delegatii aflati in joc.

Alegeri SUA 2016. Trump si Clinton au fost declarati castigatori in Missouri, la aproape o luna de la alegerile primare

La aproape o luna de la alegerile primare care au fost organizate in statul american Missouri, republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton au fost declarati oficial castigatori ai consultarii electorale, relateaza Le Monde.

Alegeri SUA 2016. Melanie Trump spune ca sotul ei cunoaste primejdiile la care se expune pe Twitter

Sotia miliardarului Donald Trump, favorit pentru obtinerea investiturii republicane la prezidentiale, a declarat ca sotul sau cunoaste consecintele postarilor sale uneori inflamatoare de pe Twitter si nu poate sa controleze modul in care acesta foloseste reteaua sociala, asa cum o face in cazul fiului ei de zece ani, transmite AP.

Alegeri SUA 2016. Paul Ryan, presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, exclude inscrierea in cursa prezidentiala

Presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, Paul Ryan, a exclus inscrierea sa pe ultima suta de metri in cursa pentru nominalizarea republicana la alegerile prezidentiale din toamna, precizand ca va sustine candidatul ales in urma Conventiei Nationale Republicane din iulie, relateaza The New York Times.

Cum a facut avere Donald Trump

Magnatul american isi evalueaza averea la peste 10 miliarde de dolari, dar revista Forbes estimeaza valoarea acesteia la 4,5 miliarde, in timp ce agentia Bloomberg o indexeaza la doar 2,9 miliarde.

Donald Trump acuza sistemul electoral din SUA ca fiind unul trucat

Favoritul alegerilor primare republicane in Statele Unite, Donald Trump, a denuntat luni un sistem trucat dupa infrangerea zdrobitoare in Colorado, unde Ted Cruz a obtinut toti.

Donald Trump nu va fi votat de copiii sai

Ivanka si Eric, cei doi copii ai lui Donald Trump, nu il vor vota pe acesta, la alegerile primare din New York, a anuntat chiar candidatul la alegerile prezidentiale din SUA. Cei doi nu s-au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )