Libnet.ro
UNICEF

12:00

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Rezultate alegeri locale 2020: Candidatul USR-PLUS Allen Coliban castiga Primaria Brasov cu peste 40% Liberalul George Scripcaru a fost 16 ani primar

Una din victoriile importante ale USR-PLUS la alegerile de duminica este la Brasov, unde liberalul George Scripcaru, primar de 16 ani, a pierdut in fata lui Allen Coliban. El a castigat Primaria Brasov cu peste 40% din voturi, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Judetean Brasov.

Candidatul USR-PLUS de la Constanta a sarbatorit, degeaba, ca Geoana. A pierdut alegerile, a doua zi

Situatie penibila pentru candidatul USR-PLUS la primaria Constanta, Stelian Ion. El si intreaga lui echipa de campanie au sarbatorit cu sampanie victoria in alegeri, la aflarea exit-poll-urilor. Asta desi sondajul il plasa la egalitate cu candidatul PNL, Vergil Chitac. Dupa cateva ore, rezultatele venite de la Biroul Electoral Judetean aratau o victorie la limita, 4. 000 de voturi, a candidatului liberal.

Candidatul USR PLUS pentru Primaria Alba Iulia, Gabriel Plesa, castiga alegerile locale

Gabriel Plesa, candidatul USR PLUS pentru primaria Alba Iulia a castigat alegerile locale intr-un fief liberal, potrivit numaratoarei paralele. PNL a pierdut intr-unul dintre cele mai importante fiefuri din.

Candidatul USR-PLUS Cornel Zainea a pierdut Primaria Chiajna la doar 54 de voturi Ludovic Orban, despre cel care a castigat: Mircea Minea actioneaza ca un satrap, folosind retelele de infractori

Cornel Zainea, candidatul USR-PLUS la Primaria Chiajna, a anuntat ca a pierdut alegerile la o diferenta de doar 54 de voturi. Totusi, el a dat asigurari ca nu pleaca nicaieri, iar peste patru ani el si echipa.

Alegeri locale 2020 Prahova. USR si PLUS Prahova acuza clipuri trucate, pliante si mesaje false trimise in numele Aliantei

Reprezentantii USR PLUS din judetul Prahova anunta ca au depus plangere penala dupa ce mai multi ploiesteni au primit pe telefoanele mobile mesaje cu indemnuri la boicot fata de alianta pe care USR si PLUS au facut-o cu PNL la nivelul Consiliului Judetean Prahova.

Alegeri Locale 2020. Allen Coliban, candidat USR PLUS, castiga alegerile la Brasov: Oameni buni, am castigat Brasovul

Candidatul USR PLUS , Allen Coliban, a produs surpriza la Brasov. Allen Coliban si-a anuntat victoria pe retelele de socializare, reusind sa il invinga pe actualul primar al Brasovului, George Scripcaru.

Rezultate Alegeri locale 2020: Nicusor Dan are aproape 5% in fata lui Firea Cine este cel care a reusit sa il invinga pe baronul Oprisan in Vrancea Un primar din Alba a ajuns la optulea mandat

Pe masura ce rezultatele alegerilor locale 2020 sunt centralizate, USR si PNL revendica rezultate mai mult sau mai putin surpinzatoare, in timp ce PSD si-a pastrat dominatia in cateva fief-uri traditionale precum Olt, Dambovita sau Buzau, dar a si pierdut in altele, un exemplu notabil fiind Consililiul Judetean Vrancea, dominat de doua decenii de Marian Oprisan. 35 Constantin Toma PSD) a castigat un nou mandat la Primaria municipiului Buzau15. 36 PNL, marele castigator al alegerilor pentru CJ Sibiu 15. 17 Kelemen Hunor: Cu 199 de primari consideram ca este un rezultat extrem de bun 14. 45 Gadea PSD) a castigat mandatul de presedinte de CJ Teleorman13. 55 Armand spune ca Tudorache nu stie sa numere: PSD este istorie in Sectorul 1 12. 45 Candidatul USR-PLUS Coliban castiga Primaria Brasov cu peste 40%12. 43 Dolj: Candidatul PSD la sefia CJ este cu 15% in spatele celui PNL12. 30 PSD ar putea avea dupa redistribuire 20 de consilieri din 55 in CGMB.

Alegeri locale 2020. Candidatul PNL la presedintia CJ Bihor, Ilie Bolojan, are circa 70% din voturi (rezultate partiale)

Candidatul PNL Ilie Bolojan are 69,35% din voturile pentru presedintia Consiliului Judetean Bihor, iar PNL - 64,37% din voturile pentru consilierii judeteni, arata rezultatele partiale ale alegerilor locale publicate de Biroul Electoral Central, relateaza Agerpres.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Radu Mihaiu, candidatul PNL - USRPLUS, castiga detasat alegerile pentru Primaria Sectorului 2

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Radu Mihaiu, candidatul USR-PLUS sustinut de PNL,a castigat Primaria Sectorului 2 cu 42,5% din voturile exprimate, arata rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Dominic Fritz (USR-PLUS) a castigat Primaria Timisoara - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Timisoara. Potrivit unor surse politice, Dominic Fritz, candidatul USR PLUS, a castigat Primaria Timisoara.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )