Libnet.ro
UNICEF

09:15

Candidatul USR PLUS pentru Primaria Alba Iulia, Gabriel Plesa, castiga alegerile locale

B1 B1,
Candidatul USR PLUS pentru Primaria Alba Iulia, Gabriel Plesa, castiga alegerile locale

Gabriel Plesa, candidatul USR PLUS pentru primaria Alba Iulia a castigat alegerile locale intr-un fief liberal, potrivit numaratoarei paralele. PNL a pierdut intr-unul dintre cele mai importante fiefuri din. continuă pe B1

Candidatul USR-PLUS Cornel Zainea a pierdut Primaria Chiajna la doar 54 de voturi Ludovic Orban, despre cel care a castigat: Mircea Minea actioneaza ca un satrap, folosind retelele de infractori

Cornel Zainea, candidatul USR-PLUS la Primaria Chiajna, a anuntat ca a pierdut alegerile la o diferenta de doar 54 de voturi. Totusi, el a dat asigurari ca nu pleaca nicaieri, iar peste patru ani el si echipa.

Candidatul USR-PLUS de la Constanta a sarbatorit, degeaba, ca Geoana. A pierdut alegerile, a doua zi

Situatie penibila pentru candidatul USR-PLUS la primaria Constanta, Stelian Ion. El si intreaga lui echipa de campanie au sarbatorit cu sampanie victoria in alegeri, la aflarea exit-poll-urilor. Asta desi sondajul il plasa la egalitate cu candidatul PNL, Vergil Chitac. Dupa cateva ore, rezultatele venite de la Biroul Electoral Judetean aratau o victorie la limita, 4. 000 de voturi, a candidatului liberal.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Primaria Alba Iulia: zece propuneri, dintre care doar doua cu sanse

Functia de primar al municipiului Alba Iulia este disputata de zece candidati. Dintre acestia, batalia se da, practic, intre doi reprezentanti ai unor partide care in alte zone ale tarii au format aliante impotriva candidatilor PSD.

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Alba Iulia

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Alba Iulia? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

VIDEO Rezultate alegeri locale 2020: Candidatul USR-PLUS Allen Coliban castiga Primaria Brasov cu peste 40% Liberalul George Scripcaru a fost 16 ani primar

Una din victoriile importante ale USR-PLUS la alegerile de duminica este la Brasov, unde liberalul George Scripcaru, primar de 16 ani, a pierdut in fata lui Allen Coliban. El a castigat Primaria Brasov cu peste 40% din voturi, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Judetean Brasov.

Alegeri locale 2020: Emil Boc castiga detasat inca un mandat de primar la Cluj-Napoca, cu 50% Candidatul USR PLUS are 38%

Potrivit primelor rezultate partiale, Emil Boc a strans peste 50% din voturi, la Primaria Cluj-Napoca. Urmatorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, pentru care au votat peste 38% dintre cetatenii clujeni, transmite Mediafax.

Allen Coliban spune ca este pe primul loc in cursa pentru Primaria Brasov, dupa numaratoarea paralela a datelor din 40% din sectii

Allen Coliban, candidatul USR-PLUS pentru primaria Brasovului, s-ar afla pe primul loc, in fata actualului primar George Scripcaru, potrivit numaratorii paralele efectuate de alianta in 40% din sectii.

Prima reactie a candidatului PNL care a pierdut surprinzator Primaria Alba Iulia

Voicu Paul, primarul interimar in exercitiu, a avut prima reactie de la pierderea alegerilor pentru functia de primar al Municipiului Alba Iulia, sub forma unei postari pe Facebook.

USR PLUS castiga prima functie de primar in Alba. Radu Penciu a obtinut mandatul in comuna Lupsa

Dupa numaratoarea paralela, candidatul USR PLUS la Primaria Lupsa, Ioan Radu Penciu a castigat fotoliul de primar.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )