Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alegeri pe muchie de cutit in Marea Britanie: Ultimul lucru de care are nevoie Anglia este un al doilea tur de scrutin

Adevărul Adevărul,
Alegeri pe muchie de cutit in Marea Britanie: Ultimul lucru de care are nevoie Anglia este un al doilea tur de scrutin

Laburistii si conservatorii se aflau la egalitate in sondajele de opinie dinaintea alegerilor din Marea Britanie, liderii politici pregatindu-se de negocieri pentru a forma coalitii in cadrul uneia dintre cele mai stranse curse electorale care va culmina maine seara, la inchiderea urnelor. continuă pe Adevărul

INFOGRAFIE Alegeri pe muchie de cutit in Marea Britanie: Ultimul lucru de care are nevoie Anglia este un al doilea tur de scrutin

Laburistii si conservatorii se aflau la egalitate in sondajele de opinie dinaintea alegerilor din Marea Britanie, liderii politici pregatindu-se de negocieri pentru a forma coalitii in cadrul uneia dintre cele mai stranse curse electorale care va culmina maine seara, la inchiderea urnelor.

Marea Britanie: Ultima sansa pentru David Cameron si Ed Miliband sa depaseasca impasul electoral

Campania pentru cele mai imprevizibile alegeri electorale din Marea Britanie din ultimii ani intra miercuri in ultima zi, cu principalele doua partide cotate pe picior de egalitate in intentiile de vot si fara ca vreunul dintre ele sa para capabil de a orchestra o majoritate in Parlamentul celei de a cincea economii din lume, relateaza Reuters.

Alegerile din Marea Britanie 2015: miza uriasa pe titeiul si gazul din Marea Nordului

Acum cinci ani, coalitia condusa de conservatori si liberal-democrati a preluat puterea in Marea Britanie. in ziua alegerilor, pretul unui baril de petrol din Marea Nordului era de 80 de dolari, iar productia britanica de titei se ridica la 1,5 milioane de barili pe zi, arata o analiza semnata de Ole Hansen, Head of Commodity Strategy din cadrul Saxo Bank.

Bebelusul regal. Mica printesa, mana cereasca pentru comerciantii din Marea Britanie

Nasterea bebelusului regal este o adevarata mana cereasca pentru comerciantii din Marea Britanie. Fetita ducelui si a ducesei de Cambridge, care este inca de la nasterea sa cea mai mediatizata printesa din lume, va genera in urmatorii zece ani venituri estimate la un miliard de lire sterline doar pentru industria de moda si frumusete din Marea Britanie.

Amenintarea tacuta din Europa: Alegerile din Marea Britanie ar putea decide soarta Uniunii Europene

Soarta Europei ar putea fi decisa de alegerile din Marea Britanie. Organizarea unui referendum pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana ar putea da votul care sa determine destramarea intregii structuri,.

Adevarul Live: cum au ajuns romanii inca o data subiect de campanie electorala in Marea Britanie

Dupa ce au fost demonizati de partidul extremist UKIP, imigrantii romani si bulgari re regasesc inca o data pe agenda publica in Marea Britanie. Imigratia si piata muncii au fost puncte-cheie in campania electorala pentru alegerile generale care vor avea loc in Regatul Unit joi, 7 mai. De la ora 15. 00, discutam cu specialistul in geopolitica Marius Vacarelu despre imaginea romanilor in Anglia si rolul lor in economia britanica.

FT: Un haos politic post-electoral in Marea Britanie ar expune slabiciunile economiei

Un haos politic post-electoral in Marea Britanie, care ar putea fi provocat de un rezultat neconcludent al alegerilor din 7 mai si de incapacitatea conservatorilor cat si a laburistilor de a forma o coalitie de guvernare functionala, ar expune slabiciunile economiei tarii, relateaza Financial Times.

Marea Britanie: Un haos politic post-electoral ar putea slabi economia

Un haos politic post-electoral in Marea Britanie, care ar putea fi provocat de un rezultat neconcludent al alegerilor din 7 mai, ar expune slabiciunile economiei tarii, relateaza Financial Times, conform Mediafax.

Marea Britanie: Fetita ducesei Kate si a lui William va genera venituri de un miliard de lire sterline

Fetita ducesei Catherine, care este inca de la nasterea sa cea mai mediatizata printesa din lume, va genera, in urmatorii zece ani, venituri estimate la un miliard de lire sterline doar pentru industria de moda si frumusete din Marea Britanie, potrivit The Telegraph, informeaza Mediafax.

Un numar de iluzionism i-a lasat masca pe juratii unui concurs din Marea Britanie: Catelusa Wendy a vorbit cu stapanul sau (VIDEO)

Un francez a facut senzatie la un concurs de talente din Marea Britanie. Totul cu ajutorul catelusei sale, Wendy, informeaza B1 TV. Aceasta i-a lasat masca pe jurati in momentul in care a inceput sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )