Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Un haos politic post-electoral ar putea slabi economia

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie: Un haos politic post-electoral ar putea slabi economia

Un haos politic post-electoral in Marea Britanie, care ar putea fi provocat de un rezultat neconcludent al alegerilor din 7 mai, ar expune slabiciunile economiei tarii, relateaza Financial Times, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Bebelusul regal. Mica printesa, mana cereasca pentru comerciantii din Marea Britanie

Nasterea bebelusului regal este o adevarata mana cereasca pentru comerciantii din Marea Britanie. Fetita ducelui si a ducesei de Cambridge, care este inca de la nasterea sa cea mai mediatizata printesa din lume, va genera in urmatorii zece ani venituri estimate la un miliard de lire sterline doar pentru industria de moda si frumusete din Marea Britanie.

Marea Britanie: Fetita ducesei Kate si a lui William va genera venituri de un miliard de lire sterline

Fetita ducesei Catherine, care este inca de la nasterea sa cea mai mediatizata printesa din lume, va genera, in urmatorii zece ani, venituri estimate la un miliard de lire sterline doar pentru industria de moda si frumusete din Marea Britanie, potrivit The Telegraph, informeaza Mediafax.

Un numar de iluzionism i-a lasat masca pe juratii unui concurs din Marea Britanie: Catelusa Wendy a vorbit cu stapanul sau (VIDEO)

Un francez a facut senzatie la un concurs de talente din Marea Britanie. Totul cu ajutorul catelusei sale, Wendy, informeaza B1 TV. Aceasta i-a lasat masca pe jurati in momentul in care a inceput sa.

Marea Britanie: Premierul David Cameron confunda din neatentie viitorul carierei sale cu cel al tarii

Premierul britanic David Cameron si-a atras vineri o ploaie de critici dupa ce a declarat ca alegerile legislative de pe 7 mai din Marea Britanie constituie un moment decisiv pentru cariera sa, inainte de a se corecta imediat evocand interesul tarii, relateaza AFP.

Alegeri parlamentare in Marea Britanie: Conservatorii par a avea un foarte mic avans, dar laburistii ar putea intoarce rezultatul prin alianta perdantilor

Alegerile parlamentare britanice din 7 mai reprezinta o bataie de cap pentru institutiile de sondaj, care prezic toate un rezultat foarte strans, dar sunt divizate in ceea ce priveste deznodamantul. Cu atat mai mult cu cat conservatorii, care ar putea obtine cel mai mare numar de parlamentari, ar putea fi privati de victorie printr-o alianta a perdantilor condusa de laburisti, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )