Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alegeri parlamentare 2016. Prima sectie de votare s-a deschis la Auckland, in Noua Zeelanda

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2016. Prima sectie de votare s-a deschis la Auckland, in Noua Zeelanda

Procesul de votare la alegerile parlamentare a inceput in Noua Zeelanda, la sectia de votare nr. 18 din Auckland, la ora locala 7. 00 si 20. 00, ora Romaniei. continuă pe Adevărul

FOTO Alegeri parlamentare 2016. Primul care a votat e un roman din Noua Zeelanda

Votul la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor a inceput in strainatate la Auckland, Noua Zeelanda, la ora 20,00, ora Romaniei ora 07,00 ora locala), in sectia nr. 18, cea mai indepartata sectie de vot organizata in afara granitelor Romaniei, se mentioneaza intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Alegeri parlamentare 2016. Aplicatia ROdiaspora, disponibila in Google Play

Prima versiune a aplicatiei ROdiaspora, lansata de GovITHub, destinata romanilor de pretutindeni, este deja disponibila in Google Play, anunta un comunicat al guvernului.

Alegeri parlamentare 2016. Ghidul alegatorului

Peste 18,2 milioane de romani cu domiciliul sau resedinta in tara sunt asteptati duminica intre orele 7. 00 si 21. 00 pentru a-i alege pe cei care ii vor reprezenta in Parlament. Citeste aici care sunt conditiile si etapele votarii.

Buletinele de vot sunt trimise catre sectiile de votare. Peste 10.000 de jandarmii asigura trasportul si paza sectiilor dupa ora 18.00

In acest sfarsit de saptamana, peste zece mii de jandarmi sunt mobilizati in toata tara pentru a asigura buna desfasurare a alegerilor, acestia monitorizand, sambata, transportul buletinelor de vot la sectiile de votare si paza sectiilor dupa ora 18.

Soferii care vor transporta buletinele de vot la sectiile de votare din Capitala vor fi testati cu aparatul alcooltest

Toti conducatorii auto care transporta buletinele de vot la sectiile de votare din Bucuresti sunt testati cu aparatul alcooltest, ca masura de precautie, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

Pompierii au descoperit peste 5.400 de nereguli la sectiile de votare din tara

Cele aproximativ 18. 700 de sectii de votare din Romania au fost verificate de pompieri. Astfel, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) au dat 11 amenzi, in valoare de 15. 000 de lei, dupa ce au identificat peste 5. 400 de nereguli.

Alegerile parlamentare vor fi monitorizate in timp real. Sistemul va detecta votul multiplu

Alegerile parlamentare de duminica vor fi monitorizate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) cu ajutorul a 19. 000 de tablete care vor detecta orice tentativa de vot multiplu si vor filma numaratoarea voturilor incepand cu ora 21. 00, dupa inchiderea sectiilor de votare.

Semnal foarte important de la Partidul Popular European, pentru romani, inainte de alegeri. PPE il sustine pe Dacian Ciolos: Lupta impotriva coruptiei si consolidarea sistemului de justitie trebuie sa fie principalele arme ale statului

Inaintea alegerilor parlamentare din Romania, care se vor desfasura pe 11 decembrie, presedintele Partidului Popular European PPE), Joseph Daul, isi reafirma sustinerea pentru partidele membre PPE, sustinand ca doar acestea vor putea mentine Romania pe calea reformelor si a prosperitatii.

Peste 7.400 de detinuti si-au exprimat dorinta de a vota la alegerile parlamentare

Peste 7. 400 de detinuti si-au exprimat intentia de a vota, duminica, cand vor avea loc alegerile parlamentare, potrivit purtatorului de cuvant al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), Cristina Cirlan.

Cine are dreptul sa voteze la alegerile parlamentare in strainatate. Documentele necesare, in functie de tara

La alegerile parlamentare din 11 decembrie pot vota, in diaspora, doar romanii cu rezidenta in strainatate. in cazul acestora, actele doveditoare ale rezidentei difera de la o tara la alta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )