Libnet.ro
UNICEF

15:15

Alegeri parlamentare 2016. Aplicatia ROdiaspora, disponibila in Google Play

România Liberă România Liberă,
Alegeri parlamentare 2016. Aplicatia ROdiaspora, disponibila in Google Play

Prima versiune a aplicatiei ROdiaspora, lansata de GovITHub, destinata romanilor de pretutindeni, este deja disponibila in Google Play, anunta un comunicat al guvernului. continuă pe România Liberă

Alegeri parlamentare 2016. Prima sectie de votare s-a deschis la Auckland, in Noua Zeelanda

Procesul de votare la alegerile parlamentare a inceput in Noua Zeelanda, la sectia de votare nr. 18 din Auckland, la ora locala 7. 00 si 20. 00, ora Romaniei.

Alegeri parlamentare 2016. Ghidul alegatorului

Peste 18,2 milioane de romani cu domiciliul sau resedinta in tara sunt asteptati duminica intre orele 7. 00 si 21. 00 pentru a-i alege pe cei care ii vor reprezenta in Parlament. Citeste aici care sunt conditiile si etapele votarii.

FOTO Alegeri parlamentare 2016. Primul care a votat e un roman din Noua Zeelanda

Votul la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor a inceput in strainatate la Auckland, Noua Zeelanda, la ora 20,00, ora Romaniei ora 07,00 ora locala), in sectia nr. 18, cea mai indepartata sectie de vot organizata in afara granitelor Romaniei, se mentioneaza intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Actualizarile Google Play vor fi considerabil mai mici

Majoritatea aplicatiilor pe care le aveti pe smartphone sau tableta primesc deseori actualizari, dar noul Google Play eficientizeaza semnificativ sistemul. inca de la primele versiuni de Google Play si Apple AppStore, actualizarile la aplicatii au reprezentat o problema destul de arzatoare. Initial, atunci cand instalati un update la un program, intregul program era descarcat din [].

Semnal foarte important de la Partidul Popular European, pentru romani, inainte de alegeri. PPE il sustine pe Dacian Ciolos: Lupta impotriva coruptiei si consolidarea sistemului de justitie trebuie sa fie principalele arme ale statului

Inaintea alegerilor parlamentare din Romania, care se vor desfasura pe 11 decembrie, presedintele Partidului Popular European PPE), Joseph Daul, isi reafirma sustinerea pentru partidele membre PPE, sustinand ca doar acestea vor putea mentine Romania pe calea reformelor si a prosperitatii.

Alegerile parlamentare vor fi monitorizate in timp real. Sistemul va detecta votul multiplu

Alegerile parlamentare de duminica vor fi monitorizate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) cu ajutorul a 19. 000 de tablete care vor detecta orice tentativa de vot multiplu si vor filma numaratoarea voturilor incepand cu ora 21. 00, dupa inchiderea sectiilor de votare.

Peste 7.400 de detinuti si-au exprimat dorinta de a vota la alegerile parlamentare

Peste 7. 400 de detinuti si-au exprimat intentia de a vota, duminica, cand vor avea loc alegerile parlamentare, potrivit purtatorului de cuvant al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), Cristina Cirlan.

Cine are dreptul sa voteze la alegerile parlamentare in strainatate. Documentele necesare, in functie de tara

La alegerile parlamentare din 11 decembrie pot vota, in diaspora, doar romanii cu rezidenta in strainatate. in cazul acestora, actele doveditoare ale rezidentei difera de la o tara la alta.

FOTO. Victor Ponta ii indeamna pe alegatori, prin SMS-uri, sa voteze PRU la parlamentare. Pe Facebook, insa, scrie ca sustine PSD

Fostul premier PSD Victor Ponta, care candideaza pentru un nou mandat de deputat din partea social-democratilor, ar fi trimis SMS-uri alegatorilor, in care ii indeamna sa voteze PRU la alegerile parlamentare. Stire in .

Alina Mungiu: Cine voteaza PRU, pe Sebastian Ghita, sau Alianta Nationala, pe Marian Munteanu, face jocul Rusiei in aceste alegeri romanesti. Sperietoarea Soros, produsa la Moscova

Politologul Alina Mungiu a realizat o analiza in care explica modul de operare al Moscovei in tarile din Europa de Est pe care urmareste sa le destabilizeze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )