Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta, la Antena 3, de la ora 20.00

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta, la Antena 3, de la ora 20.00

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, va fi prezent, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, in studioul Antena 3. Contracandidatul sau, Klaus Iohannis, a anuntat ca nu se va prezenta la Antena 3, de la ora 20. 00, fiind invitat la Digi 24. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta, la Antena 3, de la ora 20.30

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, va fi prezent, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 30, in studioul Antena 3. Contracandidatul sau, Klaus Iohannis, a anuntat ca nu se va prezenta la Antena 3, de la ora 20. 00, fiind invitat la Digi 24.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Am fost la dezbateri si cu Basescu. Acolo a fost originalul, cu Iohannis a fost doar o poleiala

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, si omologul sau italian, Matteo Renzi, sunt prezenti, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 30, in studioul Antena 3.

Sfatul premierului Italiei pentru Ponta: Nimeni din afara nu trebuie sa va spuna ce sa faceti

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, si omologul sau italian, Matteo Renzi, sunt prezenti, in aceasta seara in studioul Antena 3.

Ponta: Am fost la dezbateri si cu Basescu. Acolo a fost originalul, cu Iohannis a fost doar o poleiala

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, si omologul sau italian, Matteo Renzi, au fost prezenti joi seara, in studioul Antena 3 unde au vorbit despre campania electorala. Liderul italian si-a exprimat sustinerea pentru presedintele social-democrat. Totodata, a cerut sustinerea tuturor romanilor si a promis ca va reveni in acelasi platou, duminica seara, dar ca presedinte al Romaniei.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta a vizitat localitatea Dobrun, comuna unde a fost votat de 95% din populatie

Alegeri prezidentiale 2014. Premierul Victor Ponta, candidatul aliantei PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, a facut in judetul Olt, miercuri, 12 noiembrie, primul vizita dupa confruntarea de marti seara, cu Klaus Iohannis. Localitatea nu a fost una aleasa intamplator, ci una unde Ponta a obtinut 95% din voturi la primul tur al prezidentialelor: comuna Dobrun, din judetul Olt.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Federatia Rusa, cel mai mare risc de securitate pentru Romania

Victor Ponta, prim-ministru al Romaniei si candidatul aliantei electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, a declarat duminica seara la Antena 3 ca presedintele Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, in acest moment, pentru regiunea noastra si Romania cel mai mare risc de securitate de dupa 1989.

Alegeri prezidentiale 2014. Monitorizare: Ponta - 5.766 de cuvinte, Iohannis - 4.214, la prima confruntare electorala

Prima confruntare electorala Ponta - Iohannis, desfasurata marti seara, la Realitatea TV, a insemnat, in cifre, 14. 473 de cuvinte, cele mai multe, 5. 766, fiind rostite de Victor Ponta, in timp ce Klaus Iohannis a spus 4. 214 cuvinte, conform datelor furnizate de Mediafax Monitorizare.

Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului FOTO

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )