Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului

Adevărul Adevărul,
FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului FOTO

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

Alegeri prezidentiale 2014. A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1Tv, incepand cu ora 20.00

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, intr-o noua confruntare electorala, la B1TV.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a venit in Hunedoara si Deva, Liviu Dragnea a ajuns in Valea Jiului

Alegeri prezidentiale 2014: Klaus Iohannis s-a aflat astazi in judetul Hunedoara, unde a participat la mitingurile electorale care au avut loc in Hateg, Calan, Hunedoara, Deva si Orastie. Tot astazi, vicepremierul Liviu Dragnea l-a reprezentat pe Victor Ponta in Valea Jiului.

Alegeri prezidentiale 2014.C.P. Tariceanu: Iohannis nu are experienta necesara pentru a conduce PNL

Alegeri prezidentiale 2014. Liderul Partidului Liberal Reformist PLR), Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca liderul liberal, Klaus Iohannis, nu are experienta necesara pentru a conduce un partid ca PNL si nici pentru a candida la prezidentiale.

Alegeri prezidentiale 2014. Tariceanu: Baieti, PNL-ul nu mai exista! Se poate scinda dupa alegeri

Alegeri prezidentiale 2014. Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Targoviste, ca in acest moment, PNL nu mai exista, aratand ca partidul din care a facut si el parte a fost incalecat de PDL. Tariceanu a mai precizat ca actualul PNL s-ar putea scinda dupa alegeri deoarece sunt parlamentari nemultumiti de fuziunea PNL - PDL.

Alegeri prezidentiale 2014. Rovana Plumb: ii asigur pe toti pensionarii ca pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2015

Alegeri prezidentiale 2014. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, l-a insotit astazi pe Calin Popescu-Tariceanu la vizita in Dambovita si a facut unele precizari cu privire la declaratiile lui Klaus Iohannis, care a spus ca pensiile nu vor creste.

Alegeri prezidentiale 2014: Un roman a creat aplicatia care rezolva cea mai mare problema cu votul in strainatate

La aceste alegeri prezidentiale 2014 au fost probleme cu gestiunea votului in diaspora. Un roman s-a gandit cum sa rezolve asta, iar ideea lui este o aplicatie.

Alegeri prezidentiale 2014. Sondaj Curs Avangarde: Victor Ponta, castigatorul turului II

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, ar obtine un scor de 54% in turul II, cu opt procente mai mult decat contracanidatul sau, Klaus Iohannis, releva un sondaj realizat de Curs Avangarde, potrivit TVR.

Alegeri prezidentiale 2014. Tudor Chirila, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Campania jegoasa a PSD trebuie anihilata

Tudor Chirila, solistul trupei Vama si antrenor in show-ul Vocea Romaniei, il ataca pe premierul si candidatul la alegerile prezidentiale Victor Ponta, numindu-l individ imoral si amoral, si ii indeamna pe romani sa voteze duminica, 16 noiembrie, impotriva flagelului numit PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )