Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alegeri prezidentiale SUA: Donald Trump are un buget de campanie de 32 de ori mai mic decat Hillary Clinton

B1 B1,
Alegeri prezidentiale SUA: Donald Trump are un buget de campanie de 32 de ori mai mic decat Hillary Clinton

Candidatul republican, Donald Trump, a anuntat ca in acest moment are mai putin de 1,3 milioane de dolari cash pentru finantarea campaniei pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Desi suma nu pare. continuă pe B1

Rasturnare incredibila in Statele Unite. Cel mai important om din echipa lui Donald Trump a renuntat

Corey Lewandowski, directorul echipei de campanie a candidatului republican la presedintia SUA Donald Trump, a demisionat, relateaza presa americana. Echipa politica a lui Donald Trump, care a atins un.

Directorul echipei de campanie a lui Donald Trump a demisionat

Corey Lewandowski, directorul echipei de campanie a candidatului republican la presedintia SUA Donald Trump, a demisionat.

Un cetatean britanic, pus sub acuzare pentru ca planuia sa il ucida pe Donald Trump

Un cetatean britanic in varsta de 19 ani a fost pus sub acuzare, luni, in Nevada vestul Statelor Unite), pentru ca a incercat sa dezarmeze un politist. El intentiona sa foloseasca arma pentru a-l ucide pe candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, la un miting organizat in Las Vegas.

Tanarul arestat pentru tentativa de asasinare a lui Donald Trump este cetatean britanic (procuror)

Tanarul in varsta de 19 ani arestat la sfarsitul saptamanii pentru ca a incercat sa il omoare pe candidatul republican la alegerile prezidentiale americane, Donald Trump, cu prilejul unui miting la Las Vegas este un cetatean britanic, a informat luni biroul procurorului, potrivit AFP.

Alegeri SUA 2016. Republicanul Donald Trump si-a concediat seful de campanie

Magnatul din domeniul imobiliarelor Donald Trump l-a concediat pe managerul campaniei sale electorale, Corey Lewandowski, o miscare care vine in contextul in care republicanul, care va fi aproape sigur nominalizat de partidul sau pentru a intra in cursa pentru Casa Alba, se confrunta cu mai multe provocari inainte de alegeri, scrie The New York Times.

Alegeri SUA 2016. Seifurile lui Donald Trump sunt goale, iar sondajele proaste, in timp ce Hillary Clinton e mai ofensiva si mai bine finantata

Seifurile lui Donald Trump sunt goale, iar sondajele ii sunt defavorabile, cu cinci luni inainte de alegerile prezidentiale americane, pe cand candidata democrata Hillary Clinton este mai disciplinata, mai bine finantata si mai ofensiva.

Donald Trump a ramas fara manager de campanie, dupa demisia lui Corey Lewandowski

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, miliardarul Donald Trump, a ramas pentru a doua oara fara manager de campanie, dupa ce Corey Lewandowski a renuntat la aceasta functie, arata.

Donald Trump sustine ca Marea Britanie ar trebui sa paraseasca UE

Donald Trump, candidatul prezumtiv al republicanilor la prezidentiale, le-a transmis duminica britanicilor ca sustine iesirea Marii Britanii din UE, iar tara s-a descurca mult mai bine in afara blocului comunitar. Anuntul lui Trump vine cu doar cateva.

Donald Trump, la un pas de a fi asasinat la Las Vegas. Cine a incercat sa il ucida

Donald Trump a scapat dintr-o tentativa de asasinat. Un tanar de 19 ani a incercat sa il impuste in timpul unui discurs electoral in Las Vegas. Michael Steven Stanford,.

Un britanic de 19 ani a vrut sa il ucida pe Donald Trump

Michael Sandford, un britanic in varsta de 19 ani, ar fi planuit asasinarea lui Donald Trump. Momentul ales pentru comiterea crimei ar fi fostmitingul organizat in Las Vegas. Pentru a face ro.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )