Libnet.ro
UNICEF

13:31

Alegeri Republica Moldova. Adrian Candu: Tribuna Parlamentului nu va fi folosita in scopuri electorale

Adevărul Adevărul,
Alegeri Republica Moldova. Adrian Candu: Tribuna Parlamentului nu va fi folosita in scopuri electorale

Presedintele Parlamentului, Adrian Candu, da asigurari ca tribuna Parlamentului nu va fi folosita de catre liderii politici in scopuri electorale, iar pentru asta de pe ordinea de zi a Legislativului vor lipsi anumite subiecte politice. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Cel mai mare pret la publicitatea electorala va fi la Jurnal TV: 3.500 de euro pentru un minut

Pretul pentru un minut de publicitate electorala in Republica Moldova va varia in acest an de la 25 de euro pana la 3. 500 de euro, potrivit declaratiilor mass-media depuse la Comisia Electorala Centrala.

Alegeri Republica Moldova. Mihai Ghimpu: Dodon este omul Rusiei care vrea in continuare bani de la europeni

Presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat ca vede in socialistul Igor Dodon principalul sau oponent politic pentru prezidentiale.

Alegeri Republica Moldova. Marian Lupu, primul candidat inregistrat in cursa electorala

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, este primul candidat inregistrat in cursa electorala pentru alegerile prezidentiale din 30 octombrie. O decizie in acest sens a fost aprobata sambata, 10 septembrie, de catre Comisia Electorala Centrala, transmite IPN.

Un infractor condamnat la opt ani de inchisoare in Romania, cautat prin Interpol, lucreaza la o firma de stat din Republica Moldova

Un infractor cu dubla cetatenie - moldoveneasca si romana, care are de ispasit in Romania o pedeapsa de opt ani de inchisoare, este angajatul unei firme de stat din Republica Moldova.

Republica Moldova nu va deveni membra a UE in urmatorii 20-30 de ani sau poate chiar niciodata

Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata sau nu in urmatorii 20-30 de ani. Tentativa de a extinde prin acordul de asociere Uniunea Europeana in Ucraina si Republica Moldova a avut reactie imediata din partea Rusiei: anexarea Crimeei si ocuparea estului Ucrainei, a spus Traian Basescu, la Scoala de Vara a PMP, transmit surse din presa.

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a UE niciodata

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va fi membra a UE in urmatoarele doua decenii, aratand ca si Romania ar avea mult de castigat din unirea cu Republica Moldova.

Peste 800 de gradinite din Republica Moldova au fost renovate cu bani de la Bucuresti

Peste 800 de gradinite din Republica Moldova au fost renovate cu bani de la Bucuresti .

Peste 800 de institutii prescolare din Republica Moldova au fost renovate dintr-un grant oferit de Guvernul Romaniei

Prima etapa a proiectului de asistenta financiara pentru gradinitele din Republica Moldova s-a incheiat, la doi ani de la lansarea programului, 832 de institutii prescolare fiind renovate dintr-un grant in valoare de 20 de milioane de euro, oferit de guvernul de la Bucuresti, transmite sambata Unimedia.

Declaratie uimitoare a lui Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE

Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE sau nu in urmatorii 20-30 de ani, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand ca Moscova a spus Stop! pentru ca daca nu se stopeaza extinderea UE si a NATO riscam razboi in regiune.

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va fi membra a UE in urmatoarele doua decenii. Mai mult, fostul presedinte a aratat ca si Romania ar avea mult de castigat di.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )