Libnet.ro
UNICEF

16:15

Declaratie uimitoare a lui Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE

România Liberă România Liberă,
Declaratie uimitoare a lui Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE

Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE sau nu in urmatorii 20-30 de ani, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand ca Moscova a spus Stop! pentru ca daca nu se stopeaza extinderea UE si a NATO riscam razboi in regiune. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata sau nu in urmatorii 20-30 de ani

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va deveni membra a UE in urmatorii 20-30 de ani sau poate chiar niciodata, din cauza opozitiei Rusiei la extinderea Uniunii in vecinatatea sa estica.

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a UE niciodata

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va fi membra a UE in urmatoarele doua decenii, aratand ca si Romania ar avea mult de castigat din unirea cu Republica Moldova.

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va fi membra a UE in urmatoarele doua decenii. Mai mult, fostul presedinte a aratat ca si Romania ar avea mult de castigat di.

Republica Moldova nu va deveni membra a UE in urmatorii 20-30 de ani sau poate chiar niciodata

Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata sau nu in urmatorii 20-30 de ani. Tentativa de a extinde prin acordul de asociere Uniunea Europeana in Ucraina si Republica Moldova a avut reactie imediata din partea Rusiei: anexarea Crimeei si ocuparea estului Ucrainei, a spus Traian Basescu, la Scoala de Vara a PMP, transmit surse din presa.

Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va deveni membra a UE in urmatorii 20-30 de ani sau poate chiar niciodata, datorita opozitiei Rusiei la extinderea Uniunii in vecinatatea sa estica.

Traian Basescu, declaratie dura legata de Republica Moldova: Nu va fi niciodata membra a UE - riscam un razboi

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE sau 'nu in urmatorii 20-30 de ani', afirmand ca Moscova a spus.

Traian Basescu si-a luat consiliera bruneta! Uite cum arata noua femeie din viata fostului presedinte

Lui Traian Basescu ii place sa lucreze cu femei frumoase si inteligente, fapt pentru care a adus langa el, la PMP, o noua colaboratoare, de data asta o bruneta. Traian Basescu, a numit-o pe.

Traian Basescu, intrebat daca va candida la alegerile parlamentare: Daca va fi necesar, daca va fi in avantajul partidului, probabil ca voi candida. Nu resping ideea, nu o imbratisez

Liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat sambata ca se va inscrie pe lista de candidaturi a partidului la alegerile parlamentare daca acest lucru va fi in avantajul.

Traian Basescu face marele anunt: Ce a decis in privinta candidaturii la alegeri

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a spus sambata la Neptun ca nu respinge, dar nici nu imbratiseaza ideea de a candida la parlamentare si ca, daca va fi in.

Omar Hayssam ar fi interlopul despre care Traian Basescu a spus ca voia sa-i rapeasca una dintre fiice: Dezvaluirea, facuta de un coleg de celula al sirianului

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit recent ca in timpul mandatului sau a primit informatii potrivit carora a existat o intentie de rapire a uneia dintre fiicele sale de catre un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )